Na Viktorii Plzeň v programu SYNOT ligy čekají dva domácí zápasy v řadě a jako obvykle Viktoria TV vydává nový díl video magazínu Red and Blue. Hostem jubilejního desátého dílu je tentokrát brankářská opora Viktorie, Matúš Kozáčik, od kterého se fanoušci dozvědí například to, kdy začínal s fotbalem nebo co musí mladí brankáři udělat pro to, aby mohli být úspěšní právě jako slovenský reprezentant.

Kromě výsledků mládeže a žen, sestřihů vybraných zápasů nebo reportáže z brankářské akademie, která už podruhé proběhla v areálu 33. Základní školy na Skvrňanech, uvidí diváci Matúše Kozáčika v roli fotbalového komentátora. Stejně jako v minulém dílu Red and Blue Jan Holenda si i brankář Viktorie vyzkouší komentování, tentokrát pohárového zápasu Viktorie s Teplicemi. 

„Všechny díly Red and Blue vidělo v průměru více než pět tisíc fanoušků a my věříme, že to číslo bude stále narůstat. Doufáme, že se divák u sledování video magazínu dobře baví,“ říká tiskový mluvčí Pavel Pillár. „Pokud fanoušci mají nějaký dotaz ohledně Red and Blue nebo je samotné napadne nějaký námět, jaký by podle nich neměl v magazínu chybět, určitě mohou napsat email na poor@fcviktoria.cz. Red and Blue vytváříme hlavně pro naše fanoušky a chceme, aby byli jeho součástí,“ dodává Pillár.