Před začátkem nové sezony připravila FC Viktoria Plzeň pro své fanoušky příjemnou novinku v areálu Doosan Areny. V prostorách severní věže dojde ve středu 20. července 2016 v 15:00 k otevření nového Viktoria shopu.

„Věříme, že se nový Viktoria shop bude fanouškům líbit. Těšit se mohou na větší prostory i větší výběr zboží a rozšířený sortiment značky Puma. Chceme i tuto službu nadále zlepšovat a posouvat dopředu,“ říká tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Prvních 150 zákazníků, kteří si nakoupí zboží za více než tisíc korun, se navíc může těšit na speciální dárek. „Čekají nás boje o evropské poháry, a tak chceme naše příznivce trochu navnadit. Při nákupu nad 1000 korun (nevztahuje se na slevové vouchery) si budou moct fanoušci vybrat dárek buď v podobě knihy „Liga mistrů v Plzni“ nebo tričko s tématikou Evropské ligy,“ dodává Hanzlík.

Fanshop se přesouvá z levé části hlavní tribuny na pravou a zákazníci mohou využívat parkoviště za tribunou Sever.

Starý Viktoria shop, poblíž hlavních turniketů, bude od středy uzavřen, nový fanshop v tento bude v tento den otevřen od 15 do 19 hodin. V dalších dnech už nabídne klasickou otevírací dobu ve všední dny od 9 do 17 hodin.