FC Viktoria Plzeň v sobotu 9. ledna 2016 odehraje první přátelský zápas v rámci zimní přípravy. V Luční ulici se od 13:30 utká v rámci projektu „Kopeme za fotbal“ se Sokolem Puklice. Vstup na utkání je zdarma a fanoušci se mohou těšit na Pavla Horvátha opět v hráčském dresu a také na vítěze tomboly z vánočních setkání fanoušků v Doosan Areně.

„Myslím, že fanoušci si v sobotu přijdou na své a dobře se pobaví. K dispozici budu mít i nové posily v podobě vítězů tomboly z vánočních setkání fanoušků v Doosan Areně. Od obou hráčů si hodně slibuju a věřím, že v našem dresu předvedou skvělé výkony,“ říká s úsměvem hlavní trenér Karel Krejčí. „Dalším tahákem pro příznivce Viktorie bude Pavel Horváth, který do utkání také nastoupí,“ dodává kouč.

Plzeňská legenda navlékne viktoriánský dres poprvé od své rozlučky, která proběhla v červnu loňského roku. Velký návrat na ligové trávníky ale nechystá. „Jsem rád, že mi hlavní trenér dá šanci a ukážu to nejlepší co ve mně je. Na utkání se těším, určitě si užijeme hodně srandy. Fanoušky tak chci touto cestou také pozvat,“ popisuje Pavel Horváth.

Zápas se Sokolem Puklice se hraje od 13:30 na umělé trávě v Luční ulici a vstup na utkání je zdarma. K dispozici bude také stánek s občerstvením.