FC Viktoria Plzeň ve středu před polednem vyrazila do Srbska, kde se ve čtvrtek utká v play off Evropské ligy s týmem FK Vojvodina. Zápas se hraje na Karađorđe Stadium od 20:30.

Po přistání v Bělehradu se česká výprava přesune autobusem do Noviho Sadu, který je od hlavního města vzdálen sto kilometrů. Po ubytování a obědě se viktoriáni přesunou na stadion, kde je čeká tisková konference od 18:45 a předzápasový trénink od 19:30.

Do Srbska odcestoval kompletní tým Viktorie, trenéři před odjezdem nehlásili žádná zranění, proti Vojvodině tak může Plzeň nastoupit v nejsilnější sestavě. Západočeši si z Plzně vezou velmi nadějný výsledek 3:0 z úvodního utkání, odveta ale nebude ani podle hráčů vůbec jednoduchá. „Víme, že v Srbsku jsou horkokrevní fanoušci. Bude to obtížné i proto, že soupeř má svou kvalitu. My ale máme náskok a odvetu bychom měli zvládnout,“ věří Patrik Hrošovský.

Během utkání bude FC Viktorii Plzeň podporovat přímo na stadionu zhruba 150 fanoušků, kteří do Srbska vyrazili po vlastní ose.

Fotogalerie