Během Vánočního setkání viktoriánské rodiny se v Doosan Areně podařilo shromáždit neskutečné množství dárků. Pod jedním stromečkem fanoušci shromáždili balíčky pro děti z Dětské kliniky FN, pod druhým zase dobrůtky pro zvířata plzeňské ZOO. Dnes jsme vše předali.

Knížky, omalovánky, pastelky, deskové hry a řada dalších hraček. To vše přinesli fanoušci Viktorie Plzeň do Doosan Areny a tiskový mluvčí Václav Hanzlík dnes vše předal ve fakultní nemocnici. „Moc děkujeme, dárečky nadělíme dětem. Budou mí radost a určitě jim to zpříjemní čas, který musí strávit u nás v nemocnici,“ poděkovala všem viktoriánům vrchní sestra Romana Sedláčková. „A fotbalistům budeme i nadále držet palce,“ dodala s úsměvem.

K dárkům od fanoušků přidala Viktoria další, které nakoupila z výtěžku ze speciální zabijačky, jež proběhla v rámci vánočního setkání. 

Na pamlscích od fanoušků si v těchto dnech pochutnávají i zvířátka v plzeňské ZOO. „Letos toho je opravdu hodně, takže i za nás patří fanouškům velké poděkování,“ dodal mluvčí ZOO Martin Vobruba a jako poděkování daroval klubu plyšovou lvici Viktorii.

Viktoriáni, děkujeme!