Letní příprava Viktorie Plzeň je nadále v plném proudu. Hráči Viktorie Plzeň polykají tréninkové jednotky, které jim ordinuje hlavní trenér Pavel Vrba, čekají je rovněž dva přípravné zápasy na domácí půdě.

Ve středu 28. června od 17:00 hodin se viktoriáni utkají s týmem Ústí nad Labem. Tradiční soupeř Viktorie v přípravném období přivede zpět do Plzně bývalého asistenta Viktorie Jiřího Skálu, jenž severočeský klub vede jako hlavní trenér. V sobotu 1. července od 10:30 hodin změří Plzeňané síly se Sokolovem, ve kterém se o přípravu prvního týmu stará další z bývalých asistentů hlavního kouče Viktorie Plzeň Pavel Horváth.

Výtěžek ze vstupného ve výši 50 Kč bude investován do rozvoje mládežnického fotbalu pod hlavičkou Viktorie Plzeň. Na zápas budou mít volný vstup nejen držitelé permanentních vstupenek na nadcházející sezónu, ale také děti do 15 let a vozíčkáři.

Všem fanouškům bude k dispozici stánek s občerstvením a oficiální stánek plzeňského Viktoria shopu s nabídkou nejpopulárnějšího zboží v červeno-modrých barvách.