Přes víkend se na domácích hřištích představily všechny kategorie žáků a dorostu. Do jarní části sezony už také vstoupil B-tým žen.

FCVP U19 vs. Frýdek-Místek 1:1
Střelci:
41. Suchý (pen.) - 7. Harušák (pen.)
Hodnocení trenéra Davida Vaněčka: „Soupeř se dostal na začátku utkání do vedení, dobře bránil a byl nebezpečný z protiútoků. Nám se podařilo vyrovnat, ale jinak jsme se vůbec nedokázali prosadit v ofenzivě. Vytvořili jsme si jen minimum příležitostí v koncovce.”


FCVP U18 vs. Motorlet Praha 2:1
Střelci:
66. Ruta, 82. Chalupa - 86. Dascal
Hodnocení trenéra Roberta Vágnera: „Znovu to byl z naší strany víc boj, než fotbal. Cením si, že i takové zápasy, kdy se nám moc nedaří, dokážeme vyhrát.”


FCVP U17 vs. Frýdek-Místek 4:0
Střelci:
19. Růžička O., 22. Šádek, 66. Šádek, 71. Šádek (pen.)


FCVP U16 vs. Motorlet Praha 5:1
Střelci:
39. Lexa, 46. Lexa, 79. Vukovič, 84. Sikyta, 87. Vukovič - 75. Tuháček
Hodnocení trenéra Štěpána Havránka: „Gratulujeme mužstvu k zisku třech bodů, které jsou po průběhu zápasu naprosto zasloužené. Jsme rádi, že mužstvo vstřelilo velký počet branek, což se nám na jaře v zápasech zatím daří, takže jsme rádi, že jsme v tom pokračovali. Tentokrát jsme se také oproti jiným zápasům vyvarovali chybám na vlastní polovině hřiště a díky tomu to skončilo takovým výsledkem. Mužstvu gratulujeme a děkujeme za předvedený výkon.


FCVP U15 vs. Meteor Praha 3:2
Střelci:
40. Böhm, 74. Vlček, 76. Chalupecký - 22. Kalfiřt, 71. Kalfiřt
Hodnocení trenéra Martina Vísnera: „Dnes se jednalo o těžké utkání z pohledu dobývání obranného valu soupeře, který spoléhal na rychlý přechod dlouhým míčem do prostoru na tři rychlé útočníky. Po většinu utkání jsme hráli na polovině soupeře, nicméně jsme první inkasovali, v poslední minutě prvního poločasu jsme však srovnali na 1:1. Ve druhém poločase naše převaha byla ještě výraznější. V závěru utkání kluci prokázali ohromnou vůli a hlad po vítězství, kdy dokázali otočit z nepříznivého stavu 1:2 na vítězných 3:2 v nᚠprospěch. Pochvala jednoznačně pro celý tým za nezdolnou vůli.”


FCVP U14 vs. Meteor Praha 2:0
Střelci:
39. Kovařík, 42. Kyklhorn
Hodnocení asistenta trenéra Daniela Sýse: „Ve většině zápasu jsme předvedli dominantní výkon, ve kterém jsme si vytvořili spousty vyložených šancí, které jsme z velké části bohužel neproměnili. S blížícím se koncem zápasu, kdy se nám nepodařilo vstřelit rozhodující třetí branku, jsme trochu znervózněli a soupeř měl možnost zdramatizovat utkání po rychlém brejku. V ojedinělé šanci soupeře nás však podržel Kratejl, který podtrhl svůj povedený výkon skvělým zákrokem.”

FCVP U13 vs. Bohemians 6:5
Střelci:
31. Bečka, 36. Bečka, 48. Bečka, 57. Harrison, 72. Harrison, 78. Bečka - 3. Florian, 42. Novák, 45. Florian, 65. Šimonek, 76. Hájek
Hodnocení trenéra Tomáše Hada: „Začátek utkání nám herně nevyšel a byli jsme rádi, že jsme prohrávali jen o gól. V prostřední části hry jsme však byli lepším týmem a zaslouženě jsme se dostali do vedení, o které jsme bohužel několikrát přišli. Nakonec jsme byli o jeden gól šastnější a v náročném utkání jsme dokázali vyhrát.”


FCVP U12 vs. Bohemians 4:1
Střelci:
1. Bakaj, 34. Smolek, 70. Zeman, 82. Smolek - 75. Herberstein


Sparta vs. FCVP Ženy 8:0
Střelci:
8. Paulenová, 14. Kožárová, 41. Kotrčová, 45. Kotrčová, 65. Paulenová, 75. Beckman, 82. Polcarová, 90. Cvrčková
Hodnocení trenéra Pavla Hudečka: „Zápas na Spartě jsme vůbec nezvládli. Světlým bodem byly zákroky brankářky Míši Radové, která nás v dalších situacích podržela. Paradoxem celého výsledku jsou naše tři stoprocentní příležitosti za stavu 2:0. Pokud tohle nedokážeme proměnit, soupeř nás prostě potrestá. Nyní se soustředíme na domácí utkání s Brnem, které hrajeme v sobotu od 12 hodin v Luční ulici.”


Zlíchov vs. FCVP Ženy B 3:3
Střelci:
21. Hrušková, 70. Kopčová, 72. Kremrová - 62. Košiková, 85. Górasová, 90. Mikešová
Hodnocení trenéra Tomáše Lemáka: „Ihned po rozehrávce jsme se dostali dlouhým nákopem přes obrannou řadu do stoprocentní šance, kterou jsme bohužel neproměnili. Následující minuty patřily do naší režie, kdy jsme si neustále vytvářeli brankové příležitosti. Poté se hra více vyrovnala a soupeř z první vážné šance udeřil. Do poločasu jsme nedokázali proměnit žádnou vyloženou šanci. V 60. minutě se nám to již podařilo. Bohužel přišla odpověď v podobě dvou po sobě jdoucích gólů. Nevzdali jsme to a v posledních minutách dokázali srovnat na konečných 3:3.”


Hradec Králové vs. FCVP WU15 2:1
Střelci:
17. Stečínská (pen.), 36. Zehetgruberová - 11. Hrdličková
Hodnocení trenéra Tomáše Berana: „V rámci 16. ligového kola jsme sehráli venkovní utkání v Hradci Králové. Již od začátku byla patrná na obou vyrovnaných týmech důležitost tohoto zápasu. I přes nepovedený vstup do hry, během kterého měl Hradec dvě vyložené gólové šance, se nᚠtým dostal do vedení po kombinaci, kterou gólově zakončila Hrdličková. Před koncem prvního poločasu se skóre srovnalo po naší individuální chybě. Druhý poločas se odehrával převážně ve středu hřiště a při velkém počtu osobních soubojů, z nichž jeden znamenal penaltu a otočení celkového stavu. Ze závěrečného tlaku se nám bohužel nepodařilo vyrovnat a v Hradci jsme tak o gól prohráli. Soupeř byl lepší v rychlosti na míči a v osobních soubojích. Chceme poděkovat všem hráčkám za jejich nasazení a celkový přístup k zápasu, kdy se rvaly o výsledek až do poslední minuty.”


Hradec Králové vs. FCVP WU13 4:2
Střelci:
16. Krušinová, 44. Dvořáková, 49. Langmajerová, 64. Krušinová - 38. Kováříková, 70. Hrdličková
Hodnocení trenéra Davida Rady: „Nᚠdalší zápas nás čekal v Hradci na živé trávě. Věděli jsme, že to nebude jednoduché utkání, o tom jsme se přesvědčili hned v úvodních minutách. Hradec se prezentoval tvrdou hrou a té se naše holky zalekly. První poločas byl velmi vyrovnaný, ale přesto jsme inkasovali první gól. O poločasové přestávce jsme holkám říkali, aby zvýšily aktivitu na hřišti, a to se nám po několika minutách hned vyplatilo, kdy jsme srovnali. Bohužel pak přišly individuální chyby a už jsme se nedokázali vrátit zpět do zápasu. Zápas nakonec skončil naší první prohrou v sezóně, která nás určitě nakopne do dalších bojů.”