FC Viktoria Plzeň se ve středu 23. září 2015 utká ve čtvrtem kole MOL Cupu s třetiligovým týmem FK Tachov. Západočeši jedou na soupeřovo hřiště jako velký favorit a hráči v žádném případě nechtějí dopustit nějaké překvapení.

„Věřím, že opravdu nic nepodceníme a přistoupíme k tomu jako ke každému jinému utkáním. Máme nastartovanou hezkou sérii, ve které budeme chtít pokračovat. V poháru chceme jít jednoznačně co nejdál,“ říká asistent trenéra Zdeněk Bečka.

Zkušený trenér v minulosti FK Tachov vedl jako hlavní trenér a přiznává, že tento souboj pro něj bude speciální. „Vzpomínky na Tachov mám jen pozitivní. Nicméně teď tam přijedu s Viktorií Plzeň, takže žádná lítost se soupeřem nebude,“ dodává s úsměvem asistent trenéra Viktorie.

V základní sestavě Plzně dostanou pravděpodobně přednost hráči, kteří v Synot lize nedostávají příliš prostoru. Na předvedené hře by se to ale podepsat nemělo. „Máme určitý styl hry, a i když budou nějaké změny v sestavě, budeme se snažit prezentovat tou hrou, která nás v posledních zápasech zdobí,“ zamýšlí se Bečka.

V loňské sezoně došla Viktoria v domácím poháru do čtvrtfinále, letos se chce probojovat až na vrchol. „My samozřejmě chceme dokráčet co nejdále a zastavit se až na nejvyšším stupínku. Jiné cíle si klub jako Viktoria ani dávat nemůže,“ uzavírá asistent trenéra Zdeněk Bečka.