2. 3. 2024    B tým – reportáž

Béčko na úvod jara remizovalo na půdě Motorletu

FC Viktoria Plzeň

16. kolo / Sobota 2. 3. 2024, 10:15 /

16. kolo / Sobota 2. 3. 2024, 10:15

FK Motorlet Praha

1:1

(1:1)

FC Viktoria Plzeň

sestavy

FK Motorlet Praha

Dvořák – Rossmann, Scharf, Rataj, Alexandr, Žížala, Šulc, Kučerka, Sehedi, Kodr, Waltr

FC Viktoria Plzeň

Baier – Fišer, Paluska, Deml, Doubek, Planeta, Vacek, Novák, Vrba, Metsoko, Lörincz

statistiky

Branky: 17. Rossmann – 34. Planeta ŽK: Rossmann - Vacek Rozhodčí: Švagr – Doubrava, Glogar

Diváci:

Rezerva Viktorie Plzeň vyrazila do Prahy na první jarní utkání v rámci ČFL skupiny A, kde se střetla s Motorletem. V remízovém zápase se prosadil Šimon Planeta.

Viktoriáni dobře vstoupili do zápasu, hned na úvod se drželi více na balonu a snažili se vytvořit si své šance. V sedmnácté minutě však udeřili domácí. Po přihrávce Alexandra do vápna se objevil před brankářem Baierem TomᚠRossmann, který svou ránu sice otřel o tyč, ale nakonec skončila za brankovou čárou.

Po obdržené brance však Plzeňští pokračovali v tempu, se kterým vstoupili do zápasu a nadále se snažili tlačit na obranu Motorletu. Vyrovnání přišlo ve třicáté čtvrté minutě. Centr Patrika Vacka si našel Šimon Planeta a hlavou nechytatelně uklidil míč do branky. Do konce prvního poločasu už další branka nepadla a do kabin se šlo za nerozhodného výsledku.

Začátek druhého dějství navázalo na to první a viktoriáni se nadále snažili o přidání další branky. Kousek od toho měli v šedesáté první minutě. Adam Vrba přeloboval domácího brankáře Dvořáka, který na něho vyběhl, jeho střela však skončila pouze na horní tyči. Následně oba týmy hrály spíše opatrnou hru, ani jeden z nich nechtěl udělat chybu. Rozhodující gól v zápase však nepřišel a béčko Viktorie si s Motorletem rozdělilo body po remíze 1:1.