Viktoria Plzeň vstoupí začátkem posledního červencového týdne do věhlasné Ligy mistrů zápasem v Tel Avivu. Pro všechny fanoušky, kteří mají zájem o vstupenky na venkovní utkání, přichází důležitá organizační informace.

Namísto klasických vstupenek na utkání do Tel Avivu se budou na pokladnách ve Štruncových sadech prodávat pouze vouchery. „Od izraelského soupeře jsme i vlivem pozdního termínu jejich odvetného duelu s maltským mistrem neobdrželi vstupenky do sektoru hostů na Bloomfield Stadium, kde se bude zápas pořádat. Se zástupci Maccabi jsme však domluveni na speciální variantě distribuce. Všichni fanoušci, kteří plánují vycestovat za Viktorií do Izraele, budou mít možnost zakoupit si od soboty do pondělí voucher v ceně 510 Kč a po příletu do Izraele tento voucher vyměnit za klasickou vstupenku do plzeňského sektoru,“ informuje tiskový mluvčí klubu Pavel Pillár. „Na recepci hotelu Metropolitan v Tel Avivu bude v den zápasu od 14:00 do 16:00 hodin připraven pracovník klubu Jiří Poór, u kterého bude možné vyměnit zaplacený voucher za vstupenku,“ pokračuje Pillár. V případě jakýchkoli dotazů nebo v případě nemožnosti se na hotel Metropolitan dostavit, bude Jiří Poór připraven odpovídat na telefonním čísle +420 774 219 321.

Premiérové vystoupení Viktorie Plzeň v předkolech Ligy mistrů v soutěžním ročníku 2015/2016 začíná na Bloomfield Stadium v Tel Avivu ve 20:30 hodin lokálního času (19:30 SEČ).

Otevírací doba pokladen pro prodej voucherů do Tel Avivu:

So 25. 7. 10-15 hodin
Ne 26. 7. 10-15 hodin
Po 27. 7. 10-17 hodin