Již zítra čeká Viktorku důležitý čtvrtfinálový duel MOL Cupu v Jablonci (18:00). Přinášíme informace pro fanoušky, kteří míří na sever Čech podpořit nᚠklub.

OČIMA JANA TROUSILA

"Chceme v Jablonci uspět, to znamená postoupit. Vrátí se nám hráči, kteří měli karetní stop či zdravotní problémy po návratu z reprezentací, věříme, že budeme v nejsilnějším možném složení. Nepovedený zápas s Libercem jsme si hned po utkání ukázali, rozebrali si chyby, ale není čas se v tom nějak moc pitvat, spíš je potřeba rychle přepnout a koncentrovat se jen a jen na úterní duel. V pondělí odjíždíme do Jablonce, příprava běží standardní formou a jak jsem říkal, chceme udělat všechno pro postup a těšíme si i na naše fanoušky, kteří nás přijedou podpořit."

VSTUPENKY

Vstupenky zakoupené na zápas v původním termínu, který byl kvůli mlze odložen, zůstávají v platnosti!

Pro fanoušky Viktorky je Na Střelnici vyčleněný sektor VH (vlajkonoši hosté). Vstupenky lze jinak pořídit online ZDE za 200 Kč. Děti do 140 cm potom za 100 Kč, děti do 3 let zdarma (bez nároku na sedadlo). V den utkání bude na stadionu rovněž otevřená pokladna, kde bude vstupenka stát rovněž 200 Kč.

Držitelé průkazu ZTP/P po jeho předložení (+1 osoba doprovod) mají místa vyhrazená na tribuně A sektor A. Zde je prodej pouze na pokladnách u hlavního vstupu.

PARKOVÁNÍ

Autobusy a dodávky lze zaparkovat přímo u sektoru hostů, osobní automobily potom na parkovišti u Kauflandu.

NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD STADIONU

Jako na každém výjezdu je i zde nutné dodržovat návštěvní řád. Zakázáno je samozřejmě používání pyrotechniky, atd. Návštěvní řád naleznete ZDE.

OBČERSTVENÍ

Fanouškům bude samozřejmě k dispozici stánek s občerstvením.

VÝJEZD FANOUŠKŮ

Fanoušci organizují autobusový výjezd. Zájemci se mohou hlásit u Zdeňka Pavla na telefonním čísle 606 594 326. Viktoriáni, přejeme šastnou cestu a vidíme se zítra v Jablonci!