Již v neděli jdeme znovu do boje, tentokrát proti pražské Slavii (18:00, Doosan Arena). Přinášíme veškeré potřebné informace pro fanoušky před tímto atraktivním duelem

PARTNER UTKÁNÍ

Partnerem nedělního zápasu je společnost Panasonic, výrobce tepelných čerpadel v Plzni. Společnost poskytne i ceny pro výherce do poločasové soutěže, kterou tradičně pořádáme s generálním partnerem Doosan Škoda Power.

VIKTORIÁNSKÁ FANZÓNA – ROZŠIŘUJEME!

I na nedělním duelu pro vás bude k dispozici nová Viktoriánská fanzóna. Na co se můžete těšit? BETANO souboj ve střelbě na brankáře s měřením rychlosti střely, Subsoccer, MAXI nafukovací šipky GAMBRINUS, přesnost střelby od PEPSI a další aktivity a soutěže o zajímavé ceny. Samozřejmě nebude chybět ani Drink&food zóna, kterou rozšiřujeme o další foodtruck od Pepsi.

Novinkou bude i speciální stanoviště zaměřené na fotbalové dovednosti, které si vezme na starosti osobně Martin Fillo, hráč, který prožil ve viktoriánském dresu velké úspěchy. Přijďte s ním poměřit síly nebo se s ním třeba vyfotit. Fanzónu naleznete poblíž Pamětního místa Brány borců na pomezí sektorů P a R a startuje již tři hodiny před zápasem, tedy 15:00. Rozhodně tedy vyrazte na fotbal dřív a užijte si s celou rodinou bohatý doprovodný program. Počasí je objednané!

HRAJEME PRO NTKD

Nedělní duel je věnovaný podpoře Nadace pro transplantace kostní dřeně a zapojí se do ní oba kluby. Přispět na nákup rehabilitačního přístroje pro pacienty po transplantaci mohou i fanoušci obou táborů vhozením zálohovaného kelímku do speciálních popelnic a sběrných košů, které budou rozmístěny po celém stadionu. Za spolupráci při přípravě děkujeme Sektoru-P, který poskytne pro tento účel červené popelnice, které normálně slouží na příspěvek na choreo. Více o akci ZDE.

VSTUPENKY

V tuto chvíli se na Slavii doprodává několik desítek posledních vstupenek. Během nedělní návštěvy Doosan Areny si můžete zakoupit i vstupenky hned na tři nadcházející duely:

  • FIORENTINA VENKU (prodloužili jsme termín až do neděle, čtěte ZDE)
  • SEMIFINÁLE MOL CUPU SE ZLÍNEM (středa, 24. 4. od 18:00)
  • TEPLICE DOMA (neděle, 28. 4. od 15:00)

Pokladny budou v neděli otevřeny od 12:00, prodej bude probíhat i po skončení zápasu.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy ve 16:30. Otevřeny budou všechny vstupy. Prosíme fanoušky, aby přišli, pokud možno včas, zabráníte tak tvorbě front a můžete hráče podpořit hned při příchodu na rozcvičku (cca 17:25).

PRŮCHOD KOLEM SEKTORU HOSTŮ

Z bezpečnostních důvodů nebude již tradičně možné projít kolem sektoru hostů (od Klubovky na protilehlou tribunu).

FANOUŠCI HOSTŮ

Rovněž sektor určený pro fanoušky hostů je zaplněný. Pokud někdo z příznivců Slavie má vstupenku do jiného sektoru, upozorňujeme, že na stadion nebude z bezpečnostních důvodů vpuštěn s jakýmikoli fanouškovskými symboly svého klubu (šála, dres, atd.).

CHOREO

Sektor-P chystá velké choreo, které bude na začátku utkání prezentováno jak v přímo v sektorech „P“, tak i na protějších sektorech „V“. Žádáme tedy všechny fanoušky o spolupráci při této prezentaci.

VIKTORIA SHOP

Určitě doporučujeme návštěvu Viktoria shopu, kde si zakoupíte například produkty speciální kolekce ke čtvrtfinále UECL. Otevřeno bude od 12:00, před utkáním budou k dispozici i tradiční stánky v Pallově ulici a na hlavní tribuně.

RODINNÁ TRIBUNA HITRÁDIA FM PLUS

I v neděli bude pro vás nachystána, k dispozici budou tradiční fotbálky, playstationy, fotostěna a soutěž v malování. Chybět nebude ani stánek s občerstvením.

MAGAZÍN VIKTORIÁN

Magazín Viktorián je v této sezoně pouze v online podobě. Permanentkáři jej dostanou v den zápasu vždy do svých emailů, k dispozici bude samozřejmě i na webu.

Kde seženu magazín Viktorián?

• Permanentkáři jej obdrží v den zápasu do svých emailů

• Před utkáním bude na webu FCVP

• Po stadionu jsou rozmístěny QR kódy, jejíchž načtením si magazín otevřete

POLOČASOVÁ SOUT̎ S DOOSAN ŠKODA POWER.

Jak se registrovat do poločasové soutěže?

1. Otevřete si zápasový magazín Viktorián

2. Na stránce k soutěži se registrujete přes QR kód či link (uvedete jméno, umístění vstupenky či číslo permanentky)

3. Ve 40. minutě zápasu moderátoři oznámí jména třech soutěžících

4. O přestávce střílíte na branku o ceny od našeho generálního partnera Doosan Škoda Power.

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.

PIVOVARSKÁ LÁVKA

V neděli bude z bezpečnostních důvodů od 15:00 uzavřena.

VIKTORIÁNI, T̊ÍME SE NA VÁS!