O vstupenky na poslední utkání FC Viktorie Plzeň v Doosan Areně v sezoně 2014/2015 byl mezi fanoušky západočeského klubu obrovský zájem. Prodej začal ve středu 20. května v 9 hodin a už za čtyřicet minut bylo vyprodáno. Přebírání poháru pro mistra ligy tak uvidí opět kompletně zaplněný stadion.

„Zájem fanoušků byl enormní, příznivci Viktorie vzali útokem fanshop, předprodejní místa Plzeňské vstupenky i server s online možností nákupu. Fotbalová horečka v Plzni trvá již několik let, nicméně současný zájem o vstupenky je opravdu neuvěřitelný. Možnost zakoupení vstupenky na utkání s Příbramí však nadále existuje. Stejně jako před utkáním s Jihlavou registrujeme velký počet online rezervací, které pravděpodobně nebudou v plné míře využity. Poslední z nich budou propadat během úterý v následujícím týdnu. Vstupenky z propadlých rezervací půjdou do prodeje ve středu 27. května, kdy se v 9 hodin otevřou pokladny za severní tribunou Doosan Areny. Kolik lístků bude k dispozici, se fanoušci dozvědí o den dříve na webových stránkách i sociálních sítích klubu,“ doplnil informace tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár. 

„Přestože o titulu rozhodla Viktoria již v pondělí, duel s Příbramí bude extrémně sledovaný. Klub v tuto chvíli zajišuje organizaci celého zápasového dne, o programu i podobě mistrovských oslav bude fanoušky informovat nejpozději na startu následujícího týdne,“ zakončil informace Pillár. 

Zároveň pokračuje prodej vstupenek na ´Horviho poslední desítku´. O rozlučku je zájem srovnatelný s posledními ligovými duely, permanentkáři v drtivé většině využívají možností svých rezervací. Předprodej pro držitele celoročních vstupenek končí právě ve středu, již ve čtvrtek 21. května se na pokladnách za severní tribunou rozběhne volný prodej vstupenek. Více informací o organizaci předprodeje se fanoušci dozvědí zde