Victoria znamená vítězství. A právě vítězství patří ke sportu. Každý chce vyhrávat, každý chce být úspěšný, každý chce zažívat vítězné pocity. Emoce, které přináší sport, se nedají ničím jiným nahradit. Plzeňská Viktoria v posledních letech i měsících sbírá jen samé úspěchy a její fanoušci si užívají krásné chvíle naplněné vítězstvími. Pravidelně zaplněná DoosanArena slaví jednu výhru za druhou a fanoušci jsou ve varu. Plzeň žije fotbalem jako žádné jiné město v celé České republice. Viktoria Plzeň táhne a jejím novým partnerem je Victoria Tip, sázková kancelář, která se nejvíc zaměřuje na Ligu mistrů.

S kým jiným by proto měl VictoriaTip sdílet neopakovatelná sportovní vítězství než spolu s fotbalovými fanoušky Viktorie Plzeň. Za poslední čtyři roky hrála vysněnou Ligu mistrů z českých klubů jen plzeňská Viktorka. A rovnou dvakrát! ڞasné zážitky ze zápasů se světovými fotbalovými giganty Barcelonou, Bayernem nebo Manchesterem City zůstanou po dlouhé roky fanouškům v jejich srdcích. Stejně tak i neskutečný závěr s AC Milán nebo úchvatný zvrat s gólem Tomáše Wágnera v posledním utkání skupiny na podzim 2013 proti CSKA Moskva. Podobné momenty přinášejí bouřlivé emoce i sázkařům, kteří žmoulají v ruce svůj tiket a během jedné vteřiny se jim pocit zmaru změní ve chvíle mnohdy už nečekané radosti.

Sázky k fotbalu neodmyslitelně patří. Kdo vyhraje, kdo vstřelí gól, kdo dostane žlutou kartu, jakým výsledkem utkání skončí a spousta dalších možností láká fanoušky, aby se pro ně stal fotbal ještě zábavnější. Jen ve sportu, a nejen ve fotbale, ale i v hokeji nebo tenisu, se vývoj zápasu mění každou chvíli a fanoušci se mohou dočkat neočekávaných zvratů. Ochutnejte svět skutečných sázek,atraktivních kurzů, široké spektrum live sázek a nekonečné množství příležitostí prožít sportovní události s vlastními emocemi. Získejte vstupní bonus 5000 Kč a 150 Kč ihned na ruku.

Se sázkovou kanceláří VictoriaTip se fanoušci mohou blíže seznámit v sobotu 25. dubna, kdy je Victorka partnerem ligového utkání s Mladou Boleslaví. Současně jsou pro fanoušky připravena i zajímavá videa, která natočil s fotbalisty Viktorie Plzeň sporák z Victoria TV Kajetán. Kajetán je známý mj. ze Studia šampionů, z reklamních spotů Victoria Tipu nebo např. z reportáží s fotbalovým nároďákem.

Takže si nezapomeňte vsadit a dát utkání ještě větší grády!