Hráči a realizační tým Viktorie Plzeň odcestovali v pondělí ráno za doprovodu partnerů klubu do Ázerbájdžánu. Z pražského Letiště Václava Havla odstartovala plzeňská výprava v 8:00 minut. Cílem více než čtyřhodinové cesty bude ázerbájdžánské Baku, kde viktoriáni odehrají odvetu třetího předkola Ligy mistrů.

Po bezbrankové remíze vstoupí hráči Viktorie do zápasu v přístavním městě na břehu Kaspického moře v o něco výhodnější pozici než soupeř. Karabach FK se ovšem v domácích podmínkách cítí velice jistě. „Víme, že Karabach doma moc neprohrává. My ale musíme hrát vzadu na nulu a především dát gól. To je nᚠcíl a věřím, že ho dosáhneme,“ říká odhodlaně Radim Řezník. „Musíme se zlepšit v zakončení. V domácím zápase jsme hráli hlavně kolem šestnáctky, drželi balón, ale do vápna se moc nedostávali. Asi nám chyběla nějaká překvapivá myšlenka, střela z dálky nebo podařený centr. Pokud se v tomto zlepšíme, máme o dost větší šanci skórovat,“ dodává Řezník.

Se svými spoluhráči teprve včera přijel ze zápasu v Jihlavě, dnes už míří do Ázerbájdžánu. „Nebylo na nic moc času. Po Jihlavě jsme měli pouze nějakou regeneraci a my, co jsme nehráli, jsme měli trénink. Dneska a zítra máme celý den na to, abychom se na soupeře dobře připravili po všech stránkách,“ uzavírá Radim Řezník.

Fotogalerie