Velmi vzácné hosty z týmu Macron Warriors Sabbioneta jsme minulý týden přivítali díky spolupráci s Macronem přímo v Doosan Areně. Pro dvacet handicapovaných sportovců to byl nezapomenutelný zážitek a popřáli Viktorce i hodně štěstí v duelu s Fiorentinou.

Díky skvělé spolupráci s naším technickým partnerem společností Macron došlo v Doosan Areně k unikátnímu setkání. Na prohlídku stadionu k nám dorazil tým handicapovaných sportovců Macron Warriors Sabbbioneta, který pobýval v České republice na florbalovém turnaji. Jako překvapení bylo přichystáno setkání s hráči A týmu Lukášem Červem a Tomášem Chorým, kteří si s Warriors vyměnili dresy.

Prohlídku stadionu, hrací plochy i klubového muzea ocenil president klubu Fabio Merlini, pro kterého bylo velkým zážitkem i setkání s hráči. Zároveň slíbil, že celý tým bude viktoriánům držet palce i při soubojích v Evropské konferenční lize s Fiorentinou.

“Stadion je nádherný. Udělalo to na nás všechny velký dojem a myslím, že máte od této chvíli v Itálii řadu nových fanoušků,” doplnil jej manažer týmu Claudio de Felice.

"Šlo o fajn setkání a překvapilo mě, kolik informací o nás naši hosté měli. Zajímali se o tréninkový proces, přípravu na utkání a probrali jsme i naše minulé souboje s italskými týmy. Moc dobře věděli, že jsme například porazili v Lize mistrů AS Řím,” řekl TomᚠChorý, který se společně s Lukášem Červem se všemi i vyfotil a oblékl symbolicky dres týmu Warriors Sabbioneta.