30. 12. 1899    

8. kolo / Sobota 21. 10. 2023, 11:00 / Pod Vinicí

8. kolo / Sobota 21. 10. 2023, 11:00
Pod Vinicí

FK Pardubice

0:4

(0:3)

FC Viktoria Plzeň

FC Viktoria Plzeň

Holíková - Maršíková (60. Burešová), Kostohryzová (60. Tomanová Ad.), Pacandová, Kadlecová (84. Jančová), Pajunková, Pelikánová (84. Horáčková), Mrázová, Tauberová, Lukáčová Z., Lukáčová J.

statistiky

Branky: 15. Kostohryzová, 30. Janíková (vl.), 41. Kostohryzová, 90. Jančová ČK: Lukáčová J. Rozhodčí: Jílková – Špindlerová, Lábusová

Diváci: 48

hodnocení trenéra

asistent trenéra Pavel Hudeček: „Dnešní utkání v Pardubicích jsme zvládli výsledkově dobře. V prvních pěti minutách jsme se sice nechali domácími zatlačit a umožnili jim několik standardních situací, ale pak jsme převzali kontrolu nad průběhem utkání a do poločasu vstřelili tři branky. Nejprve se po přihrávce ze strany prosadila na první tyči Natálie Kostohryzová, po půlhodině hry pak Valentýna Maršíková a těsně před poločasem opět Natálie Kostohryzová. Do druhého poločasu jsme šli s komfortním náskokem tří branek. V 52. minutě byla vyloučena Janka Lukáčová a domácí děvčata tak v přesilovce trochu vyrovnaly hru. Naše holky pozorně bránily a z rychlých protiútoků jsme si vytvořili pět stoprocentních gólových příležitostí. Proměnili jsme bohužel jen jedinou a Emma Jančová upravila konečné skóre na 4:0. Zajímavostí dneška je, že pro všechny střelkyně šlo o jejich první střelecký zápis za nᚠA-tým. Tři body vezeme z Pardubic naprosto zaslouženě. Teď nás čeká reprezentační přestávka a po ní přivítáme na umělé trávě v Luční ulici vedoucí tým ligové tabulky Slavii Praha.”