V 6. kole FORTUNA:LIGY zavítá do Doosan Areny tým z Mladé Boleslavi! Utkání je naplánováno na neděli 26. srpna od 15 hodin a my vám opět přinášíme tradiční předzápasové informace.

Vstupenky na zápas jsou stále v prodeji. Během dnešního a zítřejšího dne se od 9 do 17 dají zakoupit ve fanshopu, k dostání jsou také na všech prodejních místech Plzeňské vstupenky (seznam ZDE) a online na webu Plzeňské vstupenky (ZDE). Pokud budou stále v prodeji, tak v den utkání se budou prodávat vstupenky od 9 do 12 ve Viktoria shopu, od 12:30 pak na pokladnách.

Pokud jste držitelem permanentní vstupenky a již nyní víte, že na zápas nemůžete dorazit, využijte, prosím, do sobotních 12:00 systému Nabídni své místo a uvolněte své místo do prodeje pro ostatní fanoušky. Více informací najdete ZDE.

Zároveň budou v prodeji také vstupenky na venkovní utkání 7. kola na hřišti Slavie, veškeré informace k tomu najdete ZDE.

Brány stadionu se v den zápasu otevřou ve 13:30, výkop je naplánovaný na 15:00. Předzápasový program začíná přibližně 50 minut před výkopem prvním vstupem zápasových moderátorů.

Fanoušci si budou moci svůj pobyt v Doosan Areně opět zpříjemnit díky chytré permanentce, která přináší řadu vymožeností. Po dobití kreditu (ve fanshopu či na dobíjecích místech Plzeňské karty) umožňuje například zaplacení parkovného, občerstvení na stadionu, produktů ve fanshopu či jízdného v městské dopravě. V den zápasu pak od 12:30 pro dobití karty slouží speciální Dobíjecí pokladna na ticketpointu za severní věží.

Fungování chytré permice představili ve videu viktoriáni Jan Kopic s Patrikem Hrošovským, podívat se na to můžete ZDE. Permicí či běžnou bezkontaktní platební kartou je možné platit u všech pokladen na stáncích s občerstvením.

V případě, že si zapomenete permanentní vstupenku a na kontrolní pokladně se prokážete jako držitel zapomenuté nebo ztracené permanentky (po předložení občanského průkazu či jiného dokladu totožnosti), tak vám bude náhradní vstupenka na vaše místo prodána za poplatek 50 Kč. Klub k tomuto rozhodnutí přistoupil vzhledem k přibývajícím problémům vznikajícím v souvislosti se zapomenutím permanentní vstupenky.

V provozu bude také kontrolní pokladna, která slouží například k řešení problémů a reklamací. Kromě toho se zde budou prodávat zbylé vstupenky a rovněž rezervované vstupenky zakoupené online. Kontrolní pokladnu naleznete také na ticketpointu za severní věží Doosan Areny.

V okolí stadionu bude k dostání nové vydání magazínu Viktorián. Jeho zakoupením se zapojujete do slosování o účast v poločasové soutěži o zajímavé ceny. Navíc v něm najdete spoustu zajímavého – rozhovor s Patrikem Hrošovským, rozbor zápasu v Karviné, vlastnoručně vyplněný dotazník Radima Řezníka, informace z mládeže a spoustu dalšího.

Pivovarská lávka v den utkání uzavřená nebude.

Aktuální plán stadionu: