Do Plzně po pěti letech míří slavný ruský tým CSKA Moskva, první exkluzivní utkání skupinové fáze UEFA Champions League je tu! Na poslední vzájemný zápas si jistě pamatuje každý viktorián, a tak byste u toho neměli chybět ani tentokráte. V úterý 11. září jsme spustili volný prodej vstupenek právě na toto utkání, které bude Doosan Arena hostit ve středu 19. září.

Balíčky na všechny tři zápasy do volného prodeje již nemohou být uvolněny, jedinou možností, jak zakoupit vstupenky po ukončení předprodeje balíčků pro permanentkáře, tak jsou jednorázové vstupenky. V úterý 11. září započal prodej pouze na zápas s CSKA Moskva (výkop 19. září, 21:00). „Je to z toho důvodu, že kvóta pro prodej balíčků byla po ukončení předprodeje téměř kompletně vyčerpána. Na zápas s Moskvou však UEFA nevyužije všechna místa z kvót, na které má nárok, díky tomu se nám tedy podařilo uvolnit jednorázové vstupenky na tento zápas,“ vysvětluje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Do volného prodeje šlo několik set vstupenek. „V případě, že se naskytne možnost uvolnit další místa, budeme o tom s předstihem opět informovat,“ říká mluvčí klubu.

Prodej byl zahájen v úterý 11. září v 9:00 a poběží pouze na pokladnách za severní tribunou Doosan Areny až do 17:00. Stejně tomu bude i další dny až do vyprodání, o všem budeme informovat v průběhu dle aktuální situace. Vstupenky si není možné zakoupit online či na prodejních místech Plzeňské vstupenky.

Na pokladnách je opět možná úhrada jak v hotovosti, tak platební kartou či následujícími poukázkami: Sodexo (flexipass a focuspass), Edenred (Ticket Benefits), Le Cheque Déjeuner (Uni šek).

Jeden fanoušek si může zakoupit maximálně 5 vstupenek.

„Na nᚠposlední domácí zápas v Lize mistrů s CSKA si pamatuje snad každý... Byl to neuvěřitelný zážitek, obrovské emoce. Věříme, že i tentokráte nás čeká velký večer. Navíc jde o první zápas skupiny Ligy mistrů po pěti letech, na což se všichni těšíme. Myslím si, že by u toho žádný z fanoušků neměl chybět,“ vzkazuje z reprezentačního srazu TomᚠHořava. „Vždy nám pomáhají svou velkou podporou a v takovém důležitém utkání ji určitě budeme potřebovat,“ dodává.

Začátek případného volného prodeje na zápasy s Realem Madrid a AS Řím bude ovlivněn stejným faktorem jako u CSKA, začne tedy v případě, že UEFA nevyčerpá všechna alokovaná místa. „V tomto případě bychom fanoušky samozřejmě opět informovali s dostatečným předstihem,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

CENY VSTUPENEK

I. kategorie: 1 700,-
II. kategorie: 1 250,-
III. kategorie: 950,-
IV. kategorie: 700,-