Tradiční Víkend otců se dočká dalšího pokračování v následujícím 11. kole obou českých nejvyšších soutěží. ‚Díky táto‘, řekli i viktoriáni a Ligová fotbalová asociace zaštítila celou akci zajímavou soutěží ve spolupráci se svým partnerem cestovní kanceláří Alexandria.

#DíkyTáto, vzkazují viktoriáni

Jan Kovařík: Už odmala mě k tomu vedl, v začátcích mě často trénoval. I teď při delších pauzách spolu máme nějaké tréninky, kdy pilujeme, co mi schází. Rozebíráme spolu zápasy a jsme hodně v kontaktu. Jsem jenom rád, že mě k fotbalu přivedl. Díky táto!

TomᚠChorý: Můj táta je pro mě velmi důležitý. K fotbalu mě přivedl on, už jako malý jsem k němu vzhlížel, protože hrával první ligu za Lázně Bohdaneč. Začínal jsem v Kroměříži a už od té doby jsem tušil, že mě ten fotbal chytne. Nejen táta, ale i celá rodina mě povzbuzovala. On byl ovšem ten hlavní faktor, proč jsem fotbal začal hrát. Díky táto!

LukᚠHejda: Táta mě podporoval od samotného začátku, chodil se mnou i na tréninky. Jak jsem šel výš a výš, tak nevynechal zápas. Hodně mi v tomto ohledu pomohl. Díky táto!

Jan Kopic: Mám dva starší bráchy, které také táta k fotbalu přivedl. On sám ho taky hrál, jsme taková fotbalová rodina. Je to můj celoživotní trenér. Na fotbaly jezdí odmalička až doteď. Ještě si samozřejmě pamatuji tréninky za přípravku v Humpolci, kdy mě trénoval přímo táta na tamním plácku. Díky táto!

Zapoj se do soutěže na instagramu a vyhraj zájezd či klubovou ročenku!

„Víkend otců patří mezi velmi povedené projekty a každý půlrok vnímáme pozitivní ohlasy z celého fotbalového prostředí. LFA společně s kluby dlouhodobě podporuje návštěvy nejmenších fanoušků a celých rodin na ligových stadionech. Věříme, že letos Víkend otců navíc podtrhne dosavadní rostoucí trend celkové návštěvnosti v aktuální sezóně,“ věří Dušan Svoboda, předseda Ligové fotbalové asociace.

K Víkendu otců se připojil také ligový partner CK Alexandria, který do soutěže věnuje atraktivní cenu v podobě poukazu na zájezd v hodnotě 10 tisíc korun. „Jsme rádi, že můžeme podpořit tento skvělý projekt. Jedním z našich cílů při vstupu do ligového fotbalu byl záměr oslovit právě rodiny a mladé fanoušky. Věříme, že si najdou cestu na stadiony nejen o nadcházejícím víkendu. Na tribunách je k vidění spoustu dětí s rodiči či prarodiči a z vlastní zkušenosti víme, že se jedná o skupinu, kterou musíme zaujmout hravou formou,“ řekl Petr Šatný, marketingový ředitel cestovní kanceláře Alexandria.

Soutěž bude po celý víkend probíhat na instagramu a k účasti stačí na svůj účet umístit rodinnou fotku ze stadionu s hashtagem #dikytato, který se stal již tradičním heslem celého projektu. K této fotosoutěži se připojuje i FC Viktoria Plzeň – pokud na svých fotkách z nedělního utkání proti Teplicím zveřejněných na instagramu označíte zároveň také nᚠinstagramový účet @fcviktoria_official, můžete vyhrát jednu z 15 cen! Ty jsou pro všechny vítěze stejn頖 klubová ročenka za mistrovskou sezonu 2017/18 zdarma k vyzvednutí ve Viktoria shopu. Vítězům napíšeme pod vybrané fotografie a označíme je na naší vítězné grafice. Zveřejněním fotografie na instagramu soutěžící uděluje svůj souhlas s pozdějším označením svého profilu na instagramovém profilu FC Viktoria Plzeň.

Právě v našem fanshopu si budou moci fanoušci v den utkání zakoupit také speciální balíček k víkendu otců. Ten obsahuje podsedák, čepici a šálu za zvýhodněnou cenu 679 Kč.