Ve skvělé formě pokračují týmy U19 a U17, které v lize již velmi dlouhou dobu nepoznaly hořkost porážky. Z vítězství se radovali například také mladší žáci proti Třeboni, z tohoto dvojzápasu U13 a U12 vám navíc přinášíme fotogalerii.

Sedmou ligovou výhru za sebou si připsal tým U19, který na domácím hřišti v Luční ulici zdolal brněnskou Zbrojovku 6:2. Dvě branky vsítil Pavel Šulc, po gólu přidali Jakub Selnar, Pavel Hezoučký, Denis Plecitý a jedna branka byla vlastní. Na stejně dlouhé vítězné vlně se veze sedmnáctka, která všehovšudy prohrála zatím jen jednou. V sobotním utkání s Brnem byl jediným střelcem zápasu Daniel Tesař.

Nejmladší dorostenci si poradili v plzeňském derby s Petřínem 5:0, ačkoliv již od 15. minuty hráli oslabení o vyloučeného Štichu. Dva góly vstřelil Milan Krůta, prosadili se také TomᚠJedlička, Ondřej Oravec a Robert Aubrecht. Osmnáctka derby s Petřínem nezvládla a prohrála v Rakové 0:4.

Nejstarší žáci U15 na domácím hřišti prohráli s Teplicemi, kategorie U14 ale stejného soupeře porazila vysoko 9:0 a drží se v čele ligové tabulky. V dosavadních devíti duelech získala 24 bodů s krásným skóre 43:4. Při sobotním utkání se nejvíce činil Samuel Houdek, který dal čtyři góly.

Mladší žáci se na Smíchově utkali s Jiskrou Třeboň. Tým U13 porazil tohoto soupeře 9:5, když hattrick vstřelil Ondřej Baštář a dvě branky vsítil Karel Kardoš. O rok mladší kategorie také vstřelila devět branek a vyhrála 9:1. Našli se dva dvougóloví střelci – Ondřej Šádek a David Čoka.

Detaily zápasů (po rozkliknutí najdete sestavy, statistiky a hodnocení trenéra):

U19: FCVP – Brno 6:2
- ligová tabulka ZDE

U18:  FCVP – Petřín U19 0:4
- ligová tabulka ZDE

U17:  FCVP – Brno 1:0
- ligová tabulka ZDE

U16:  FCVP – Petřín U17 5:0
- ligová tabulka ZDE

U15: FCVP – Teplice 0:3
- ligová tabulka ZDE

U14: FCVP – Teplice 9:0
- ligová tabulka ZDE

U13: FCVP – Třeboň 9:5
- ligová tabulka ZDE
- fotogalerie ZDE

U12: FCVP – Třeboň 9:1
- ligová tabulka ZDE
- fotogalerie ZDE

Fotogalerie