Řím, Madrid, Moskva a nyní je na řadě cesta do Záhřebu. Evropská jízda Viktorky pokračuje. Pokud chceš podpořit tým Pavla Vrby v odvetném utkání Evropské ligy přímo v Chorvatsku, vstupenky jdou do prodeje již tuto středu ve Viktoria shopu.

Odvetné utkání vyřazovací fáze Evropské ligy odehrají viktoriáni v Záhřebu ve čtvrtek 21. února od 18:55. Vstupenky do hostujícího sektoru na tento duel budou jako již tradičně k dostání přímo v Doosan Areně. Od středy 30. ledna si je fanoušci mohou zakoupit ve Viktoria shopu v jeho standardní otevírací době (9:00–17.00), cena jedné vstupenky je 550 Kč.

Dle pravidel Dinama Záhřeb je ticketing na utkání adresný, při nákupu vstupenky je tedy nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti (cestovní pas, řidičský průkaz). Počet vstupenek na jednoho kupujícího není nijak omezen, nicméně pokud chcete zakoupit vstupenky i pro své kamarády a známé, musíte předložit při nákupu i jejich doklady, případně alespoň jejich kopie. Následně je důležité, aby fanoušci měli při vstupu na stadion u sebe vstupenku s odpovídajícím dokladem a nedošlo k záměně!

Jak je již při prodejích na venkovní zápasy zvykem, platba za tyto vstupenky je možná pouze v hotovosti.

Před rokem v únoru cestovala početná skupina fanoušků podpořit červenomodré do Bělehradu, kapitán týmu Roman Hubník věří, že se na podporu příznivců bude moci Viktorka spolehnout i nyní v Chorvatsku. „Záhřeb je v poměrně dobré dojezdové vzdálenosti. Jsem si jistý, že naši fanoušci pojedou s námi a společně uděláme maximum pro postup do další fáze,“ vzkazuje stoper ze Španělska, kde se Viktorka chystá na ostrý start jarní části sezony.

K dispozici jsou samozřejmě stále vstupenky i na první domácí utkání s Dinamem Záhřeb (čtvrtek, 14. února od 21:00). Prodej probíhá rovněž ve Viktoria shopu a na výběr jsou stále ve všech cenových relacích (kompletní info ZDE).