Chceš se stát nedílnou součástí viktoriánské rodiny? Mít své místo nachystané na každý domácí zápas svého oblíbeného týmu, a navíc získat možnost využívat všech slev a benefitů? Máme pro tebe přichystaný „kontrakt“ s Viktorkou. Podepsat můžeš již od čtvrtka 9. května od 13 hodin, kdy odstartoval volný prodej permanentních vstupenek na sezonu 2019/2020.

Všechny domácí zápasy Viktorky ve FORTUNA:LIZE, pohárovém MOL Cupu, rezervaci vstupenek na evropské poháry, sleva ve Viktoria shopuKlubovce a další benefity u klubových partnerů. K tomu vstup na přípravné zápasy a mnoho dalšího. A samozřejmě to nejdůležitější – spousta krásných nezapomenutelných momentů, které společně prožíváme v Doosan Areně. To vše vám zaručí permanentní vstupenka. Jejich volný prodej odstartoval ve čtvrtek 9. května ve 13.00 na pokladnách Doosan Areny i online.

STANDARD nebo EXTRA
Na výběr je opět ze dvou variant STANDARD a EXTRA. První varianta zahrnuje všechny domácí zápasy FORTUNA:LIGY v rámci základní části. Varianta EXTRA k tomu přidává všechna domácí utkání nadstavby, její majitelé se tak o nic nemusejí starat a mají celou sezonu své místo jisté.

Na výběr je v tuto chvíli ze všech sektorů a cenových variant, fanoušci by však neměli s nákupem příliš otálet. Nabídka volných kapacit je omezena.

Pokud si svou novou permanentku přijdete zakoupit přímo na pokladny Doosan Areny (za severní věží), můžete zaplatit jak hotově, pomocí platební karty či benefitními poukázkami typu Sodexo (flexipass + focuspass), Edenred (Ticket benefits), Le Cheque Déjeuner (Uni šek) – pouze v tištěné podobě (není možné benefitní kartou). Stejně jako v minulých letech je nutné vyplnit krátký dotazník. Ten je pro vás připravený na pokladně, nebo si jej můžete stáhnout přímo ZDE, vyplnit v pohodlí domova a přinést s sebou. Výrazně si tak zkrátíte proces nákupu přímo na pokladně.

ONLINE NÁKUP
Vše si ale můžete vyřídit z tepla a pohodlí domova. Volný prodej permanentek probíhá i online na webu ZDE. Vaše nová roční karta vám následně včetně všech benefitů přijde domů poštou. Jediným omezením je, že si jedna osoba může zakoupit maximálně 6 permanentek.
Návod na online nákup najdete ZDE.

VÝHODY A BENEFITNÍ PROGRAM
  • Vstup na každý domácí zápas FORTUNA:LIGY
  • Vstup na každé domácí utkání MOL Cupu
  • Předkupní právo a zvýhodněné vstupné na domácí utkání evropských pohárů
  • Rezervace svého místa na domácí utkání evropských pohárů (s výjimkou sektorů C, D a částí sektorů S8 a T9 – ZDE)
  • Předkupní právo a výhodnější cena permanentky na nadcházející sezonu
  • Volný vstup na přátelské zápasy A-týmu a na zápasy B-týmu v ČFL
  • Voucher na jednorázovou slevu 200 Kč ve viktoriánské restauraci Klubovka přímo na stadionu při útratě nad 500 Kč, dále pak stálá 10% sleva (obě slevy platí ve všední dny po 16. hodině a o víkendech po celý den, neplatí pro zápasový den) – www.fcvpklubovka.cz. Voucher lze uplatnit od 1. 6. 2019
  • Voucher na jednorázovou slevu 300 Kč ve Viktoria shopu při útratě nad 1000 Kč, dále pak stálá 10% sleva (voucher nelze kombinovat s dalšími vouchery, nelze jen uplatnit na novou kolekci dresů PUMA 2019/2020 a nevztahuje se na již zlevněné zboží)
  • Pozvánka na projekci vybraného snímku v multikině Cinestar zdarma
  • Řada dalších slev u partnerů klubu (kompletní seznam slev ZDE)
  • Permanentní vstupenku lze zcela nově nahrát i do mobilní aplikace FC Viktoria Plzeň. Ke stažení na Google PlayApple store

CHYTRÁ PERMANENTKA
Vaše nová permanentka bude od prvního dne „chytrou kartou“. Díky spolupráci s Městem Plzeň a Plzeňskými městskými dopravními podniky umožňuje unikátní propojení služeb a je plnohodnotnou obdobou elektronické peněženky Plzeňské karty. Fanoušci díky ní mohou zaplatit jednorázové jízdné v MHD, uhradit parkovné ve městě včetně parkovacích domů, zaplatit ve Viktoria shopu či u stánků s občerstvením uvnitř Doosan Areny. Vše rychle, bezhotovostně, pohodlně.

RODINNÁ TRIBUNA HITRÁDIA FM PLUS
Velmi oblíbená je mezi viktoriány i Rodinná tribuna Hitrádia FM Plus, která nabízí rodinám s dětmi kromě skvělého výhledu na hrací plochu i doprovodný program. Malování na obličej, fotbálek, fotostěna či autogramiády hráčů.

Permanentky 2019/2020 na Rodinnou tribunu nelze z technických důvodů zakoupit online, ale pouze na pokladnách Doosan Areny.

PRODEJNÍ DOBA
Čtvrtek, 9. 5. 13.00 – 20.00
Pátek, 10. 5. 9.00 – 17.00
Sobota, 11. 5. 9.00 – 17.00
Neděle, 12. 5. 9.00 – 17.00
Pondělí, 13. 5. 9.00 – 17.00
Úterý, 14. 5. 9.00 – 17.00
Středa, 15. 5. 9.00 – 14.00 fanshop, následně pokladny
Čtvrtek, 16. 5. 9.00 – 17.00
Pátek, 17. 5. 9.00 – 17.00

ONLINE