Už se to blíží. Necelé tři týdny zbývají do ostrého startu nové sezony FORTUNA:LIGY. V sobotu 13. července přivítá Viktorka v Doosan Areně Sigmu Olomouc. Vstupenky na zápas budou v prodeji od čtvrtka 27. června, ale místo, ze kterého uvidíte nové posily nebo uzdraveného Michaela Krmenčíka, si můžete v podobě permanentky zajistit na celou sezonu předem.

Viktoriáni vstupují do finální části letní přípravy. Již zítra odjíždí na herní kemp do rakouského Westendorfu, kde budou ladit formu na ostrý start sezony. Ano, první mistrovské utkání sezony 2019/2020 se kvapem blíží! A připravit se na něj můžete i vy, vstupenky na první ligový duel s Olomoucí (sobota, 13. července, 19:30) jdou do prodeje již ve čtvrtek v 9:00.

Start nové sezony byste si rozhodně neměli nechat ujít. Jistě budete zvědavi na výkony nových tváří v dresu Viktorky. Ondra Mihálik, Christián Herc, LukᚠKalvach či Adam Hlošek. Ti všichni se určitě budou chtít ukázat v co nejlepším světle. A zpět po zranění je i nᚠkanonýr Michael Krmenčík, který se nemůže dočkat, až opět vyběhne na trávník Doosan Areny. „Pauza při zranění byla dlouhá. Trpěl jsem, když jsem nemohl klukům pomoci přímo na hřišti. O to víc se nyní těším, až to opět zažiju, plné tribuny, naše fanoušky,“ říká útočník. 

A poprvé v akci naživo uvidíte i nové dresy! Sobotní letní podvečer prostě nabízí ideální podmínky pro fotbal. „Těším se moc. Jsem zvědavý na atmosféru. Když jsem zde hrával jako soupeř, vždy byla skvělá. A teď to poprvé zažiju v dresu Viktorky, mám z toho trochu husí kůži, jen když o tom mluvím,“ usmívá se další z posila, rychlonohý Ondřej Mihálik. 

Tak co, viktoriáni, už máte své místo na stadionu jisté?

Pokud byste si kromě zápasu s Olomoucí chtěli zajistit své místo v Doosan Areně na všechny zápasy, stále máte možnost pořídit si i celosezonní permanentku. Této možnosti do této chvíle využilo téměř 6300 viktoriánů a zbývají ještě volná místa. Pořídit si ji můžete osobně ve Viktoria shopu, nebo pohodlně z domova online.

JAK POŘÍDÍM PERMANENTKU?

- ve Viktoria shopu (v pracovní dny od 9 do 17 hodin)

- online ZDE

- více informací o permicích ZDE

JAK POŘÍDÍM VSTUPENKY NA PRVNÍ ZÁPAS S OLOMOUCÍ?

První časová vlna prodeje startuje ve čtvrtek 27. června v 9:00, vstupenky se tak dají zakoupit za výhodnější cenu. Od 3. července pak poběží druhá časová vlna prodeje.

Vstupenky se dají zakoupit následujícím způsobem:
- ve Viktoria shopu (v pracovní dny od 9 do 17 hodin)
- na prodejních místech Plzeňské vstupenky (seznam ZDE)
- online na webu Plzeňské vstupenky (ZDE)
- v klubové aplikaci

1. časová vlna (27. 6. – 2. 7.)

1. kategorie    230 Kč
2. kategorie    200 Kč
3. kategorie    160 Kč
4. kategorie    130 Kč

2. časová vlna (od 3. 7)

1. kategorie    300 Kč
2. kategorie    270 Kč
3. kategorie    230 Kč
4. kategorie    200 Kč

DĚTSKÁ VSTUPENKA
– děti do 15 let mají nárok na dětskou vstupenku
– na dětskou vstupenku mimo rodinnou tribunu se vztahuje 50% sleva oproti původní ceně (pozor, cena se mění v závislosti na aktuální časové vlně)
– dětská vstupenka do sektoru H (rodinná tribuna) stojí 100 korun
– děti do 3 let vstupenku nepotřebují, pak ovšem nemají nárok na místo (musí sedět na klíně)