Viktoriáni, v neděli nás čeká zápas pro Nadaci a je pro vás připravený speciální doprovodný program. Pokud ještě doma nemáte vstupenky na zápas s Libercem (14:30), určitě si je pořiďte! Tady je přehled toho, co nás v neděli po obědě čeká.

K obědu svatomartinskou husu a pak hurá na fotbal! Ideální program na nedělní odpoledne, co říkáte?

Vše odstartujeme již ve 12:30 na točně poblíž hotelu U Zvonu, kde bude nachystaná speciální nadační tramvaj. Přímo v ní si budete moci zakoupit speciální plakát, který vám následně podepíšou známé osobnosti – zpěvák Marek Ztracený, viktoriánská legenda Daniel Kolář, stoper Jakub Brabec, youtuber Pedro a dlouhodobě nejlepší český esportový hráč LukᚠPour alias T9Laky. Plakát bude vᚠza cenu 49 Kč, do připravené kasičky však můžete přihodit libovolnou částku a celý tento výtěžek půjde na podporu Nadace pro transplantace kostní dřeně.

Marek Ztracený, T9Laky, Pedro i Jakub Brabec navíc přímo na místě vstoupí do Registru dárců a budeme rádi, pokud se k nim přidáte. Pro ty z vás, kteří NTKD přímo na místě podpoří, má nᚠpartner Hitrádio FM Plus připravený dárek v podobě trička. „Já tam budu a doufám, že vy taky,“ zve na akci Marek Ztracený, k němuž se přidává Kuba Brabec. „Bohužel nemohu nastoupit kvůli karetnímu trestu, chci tedy alespoň trochu pomoci dobré věci a pak budeme všichni z tribuny držet palce klukům na hřišti,“ má jasno.

Zároveň jsme velmi rádi, že nás při této činnosti významně podpořily Plzeňské městské dopravní podniky, které k podpoře Nadace vyzvaly své zaměstnance i cestující v městské hromadné dopravě. „Jsme rádi, že jsme se mohli podílet na tomto skvělém projektu a pomoci tak šířit povědomí o NTKD. Doufáme, že i díky nám se podaří získat co nejvíce nových osob do Registru dárců kostní dřeně,“ říká Roman Zarzycký, 1. náměstek primátora a předseda představenstva PMDP.

Autogramiáda skončí ve 13:45, abyste se pohodlně mohli přesunout do Doosan Areny na souboj Viktorky s Libercem, jenž má výkop o půl třetí. I na stadionu pokračujeme v doprovodném programu. Na Rodinné tribuně budete moci poměřit síly na konzolích PS4 ve hře FIFA s esportovým hráčem JamesBonym, který minulý týden ovládl superfinále CZC.cz iSport LIGY. Hráči Viktorky navíc nastoupí do utkání v dresech s logem NTKD na zádech, realizační tým bude mít během utkání speciální nadační odznaky.

Nás cíl pro neděli je jasný: pomoci zpropagovat nadační poselství a získat tři body v těžkém ligovém zápase. Věříme, že u toho budete s námi!

Vstupenky na zápas pro Nadaci jsou stále k dispozici, a to i online ZDE.

DALŠÍ DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO FANOUŠKY:

  • Pivovarská lávka
    Pivovarská lávka v den utkání uzavřena nebude.
  • Magazín Viktorián
    V prodeji znovu bude v okolí stadionu a ve fanshopu magazín Viktorián, ve kterém kromě spousty statistických zajímavostí naleznete zajímavý a velmi pěkný rozhovor s předsedou správní rady NTKD Pavlem Jindrou. Ke spolupráci s Nadací se vyjádřil také prezident klubu TomᚠPaclík. Součástí magazínu je i představení hráče B týmu, kterým je tentokráte Václav Svoboda.
  • Rodinná tribuna
    Opět bude připravená Rodinná tribuna Hitrádia FM Plus se spoustou zajímavých atrakcí – na místě budou hostesky, bude se kreslit na obličej, děti si budou moci zahrát hru FIFA 20 na PS4 s viktoriánem JamesBonym.
  • Prodej vstupenek – Kosovo
    Vstupenky na blížící se reprezentační duel ČR – Kosovo (14. 11., 20:45) budou v prodeji pouze do začátku utkání s Libercem.