Každému viktoriánovi fotbal přes zimní pauzu chyběl. Vítězným zápasem s Příbramí (4:0) jsme si připomněli, jak moc si užíváme sledování našich oblíbenců v červenomodrých dresech. Na začátku března nás v Doosan Areně hned čeká dvojí fotbalová nálož!

Po zápase v Jablonci si opět užijeme fotbal v Plzni. 4. března hrajeme od 17:30 čtvrtfinále MOL Cupu proti Mladé Boleslavi. Bojujeme o trofej. O trofej pro vítěze českého poháru, kterou jsme naposledy získali před deseti lety. K triumfu nám zbývají tři výhry a ve čtvrtfinále máme výhodu domácího prostředí. Budeme tedy potřebovat vaši podporu!

Tři dny nato, tedy v sobotu, se od 17:00 utkáme s Českými Budějovicemi. Dynamo je sice nováčkem ligy, momentálně se ale nachází na čtvrtém místě a připisuje si jeden překvapivý výsledek za druhým! Tým trenéra Davida Horejše dává góly a pokaždé slibuje atraktivní podívanou. I zde tak bude tým trenéra Adriana Gužy cítit podporu dvanáctého hráče v zádech.

„Když mě v zápase s Příbramí vyvolával celý stadion, bylo to něco neuvěřitelného. Chtěl bych za to fanouškům znovu moc poděkovat a zároveň je pozvat na tyto dva domácí zápasy, opět je budeme potřebovat slyšet v co největším počtu,“ řekl záložník Pavel Bucha, který je po premiérovém hattricku společně se sparanem Kangou nejproduktivnějším hráčem FORTUNA:LIGY.

„Pamatuji si na to, když jsme před deseti lety pohár vyhráli. Tehdy to odstartovalo úspěšnou éru Viktorky, na to opravdu nelze zapomenout. Rádi bychom si tento triumf zopakovali!“ burcuje David Limberský.

Držitelé permanentních vstupenek na sezonu 2019/2020 mohou na oba zápasy přijít zdarma. Pro ostatní již byl před několika dny spuštěn prodej vstupenek na všech distribučních kanálech FCVP.

  • ve Viktoria shopu (otevřen od 9:00 do 17:00 v pracovní dny)
  • na prodejních místech Plzeňské vstupenky (seznam ZDE)
  • online na webu Plzeňské vstupenky (ZDE)
  • v klubové aplikaci

Cena vstupenek na zápas s Boleslaví je po celou dobu prodeje beze změny v hodnotě první časové vlny na zápasy druhé skupiny atraktivity, tak, jak je již v této fázi MOL Cupu zažitý režim. To tedy znamená 230 Kč do I. kategorie, 200 Kč do II. kategorie, 160 Kč do III. kategorie a 130 Kč do IV. kategorie. Cena vstupenek na duel s Budějovicemi se mění dle časové vlny prodeje, 10 až 0 dnů před utkáním budou k dispozici za 300 – 270 – 230 – 200 Kč. Doporučíme tedy nakoupit vstupenky s předstihem. Informace o zvýhodněných vstupenkách pro děti či studenty naleznete ZDE.

Pokud jste držitelem permanentní vstupenky a již nyní víte, že na zápas nemůžete dorazit, využijte systému Nabídni své místo a uvolněte jej do prodeje.