Předprodejní právo pro stávající držitele na zakoupení permanentky na sezonu 2020/2021 skončilo v pátek 11. září a využilo jej téměř 5000 viktoriánů. Nyní klub spustí volný prodej! Ten poběží od středy 16. září od 9:00 a kompletní informace naleznete v článku.

Na nedělním zápase s Mladou Boleslaví bylo v Doosan Areně po půlroce konečně více fanoušků, rovnou necelých 6 tisíc! „Ta podpora byla fantastická, musíme za ni poděkovat,“ řekl po duelu LukᚠHejda. „Fanoušci kluky podrželi, bylo to super,“ pochvaloval si také Adrian Guža.

Již dříve trenér vyjádřil dík všem fanouškům, kteří si permanentku zakoupí. „Každý jeden je součástí našeho týmu,“ potvrdil.

Prodej permanentních vstupenek pro stávající držitele běžel od 6. srpna do 11. září. Nyní bude startovat volný prodej pro ostatní zájemce. I ty však musíme upozornit, že vždy budeme muset respektovat aktuální situaci a dodržovat z ní vyplývající nařízení.

Pokud by omezení nastalo, každý permanentkář od klubu vždy s předstihem e-mailem obdrží informaci, jakým způsobem se lze na stadion dostat – v jakém počtu a zda na permanentní či náhradní vstupenku. I proto je důležité mít na permanentkáře aktuální kontaktní údaje, které vyplníte ve formuláři při nákupu permanentky (viz níže).

Vzhledem ke změně herního modelu (liga má 18 účastníků a nebude se hrát nadstavbová část), bude v prodeji pouze 1 typ permanentní vstupenky, a to EXTRA, která je platná na celou sezonu (17 domácích ligových zápasů plus případné domácí zápasy MOL Cupu – za předpokladu, že to aktuální situace a nařízení dovolí).

Volný prodej permanentních vstupenek se spustí ve středu 16. září na pokladnách za severní věží Doosan Areny v 9:00, kde poběží do 17:00, to samé i ve čtvrtek a v pátek. Od pondělí 21. září 13:00 se bude prodávat ve Viktoria shopu.

Samozřejmostí je řada výhod a benefitů u klubových partnerů. Permice je zároveň multifunkční chytrou permanentkou, která umožňuje unikátní propojení služeb a je plnohodnotnou obdobou elektronické peněženky Plzeňské karty – můžete díky ní například zaplatit jednorázové jízdné v MHD, zboží ve Viktoria shopu či u stánků v Doosan Areně.

S permanentní vstupenkou FC Viktoria Plzeň 2020/2021 máte zajištěno:

  • Vstup na všechna domácí ligová utkání sezony 2020/2021*
  • Vstup na všechna domácí utkání MOL Cupu 2020/2021*
  • Předkupní právo a výhodnější cena permanentky na příští sezonu
  • Volný vstup na domácí přátelské zápasy A týmu*
  • Volný vstup na domácí utkání B týmu v rámci ČFL*

(*za předpokladu, že to aktuální situace a nařízení dovolí)

Bonusem pro každého permanentkáře je slevový voucher na 300 Kč do Viktoria shopu (platí při nákupu nad 1000 Kč a bude možné jej využít například i při nákupu nového dresu).

Pro permanentkáře je nachystán i voucher na slevu 200 Kč do klubové restaurace Klubovka.

Benefity od klubových partnerů – formát PDF

Jak lze platit na pokladnách?

  • Hotově
  • Platební kartou
  • Benefitními poukázkami typu Sodexo (flexipass + focuspass), Edenred (Ticket benefits), Le Cheque Déjeuner (Uni šek) – pouze v tištěné podobě, nelze benefitní kartou!

Ostatními benefitními poukázkami platit nelze, nelze rovněž využívat dárkový poukaz z Viktoria shopu.

Vyplnění formuláře

Stejně jako v předchozích letech je nutné vyplnit při nákupu krátký formulář. Jeho důležitost se projevila například během koronavirové pauzy, kdy jsme mohli permanentkáře informovat o aktuální situaci, omezeních či o možnosti navštěvovat zápasy.

Pokud by i nadále platila hygienická nařízení pro dodržování rozestupů na tribunách, byli bychom v důsledku těchto opatření nuceni fanoušky usadit například na jiné sedadlo, než mají uvedené na permanentce – právě proto s vámi potřebujeme být v kontaktu na e-mailu či telefonu.

V neposlední řadě jsme pro fanoušky připravovali speciální čísla magazínu Viktorián, která jsme následně rozeslali na uvedené e-maily. Při dohrávání sezony pak permanentkáři obdrželi Viktorián vždy ráno v zápasový den s předstihem.

Vyplněním formuláře budete moci navíc naplno využívat všechny benefity, budete pravidelně dostávat newsletter s aktuálními informacemi a například se usnadní i řešení případného odcizení či ztráty karty.

Pokud si jej vyplníte a vytisknete doma a přinesete s sebou na pokladnu, výrazně tím urychlíte nákup nové permanentky a za tento vstřícný krok předem děkujeme.

Formulář k nákupu permanentní vstupenky ke stažení – formát PDF

U pokladen budou samozřejmě nachystány i prázdné formuláře.

Rodinná tribuna – sektor H

Oblíbená tribuna je samozřejmě připravena i v nové sezoně. Jakmile to situace dovolí, opět na vás a vaše děti čeká esportová zóna s konzolemi PS4, fotostěna, malování na obličej, soutěže či autogramiády hráčů FCVP.