Včera vyhlásila Viktoria výzvu pro fanoušky, kteří se vrátili do zahraničí (viz níže). Aktuální situace a mimořádné opatření Ministerstva zdravotnictví však nařizuje, aby osoby, které se od 7. března vrátily z Itálie, kontaktovaly svého lékaře, který nařídí povinnou karanténu. Tito fanoušci tedy nesmí ani dnes na fotbal do Doosan Areny. Děkujeme za respektování a pochopení.

Vzhledem k událostem posledních dní, po konzultaci s Krajskou hygienickou stanicí a vzhledem k mimořádnému opatření Ministerstva zdravotnictví, žádáme fanoušky, kteří se vrátili v těchto dnech z Itálie, aby se řídili nařízením MZ (více ZDE).

Zároveň žádáme fanoušky, kteří se v uplynulých 14 dnech vrátili ze zahraničí (hlavně ze zemí s vysokým počtem onemocnění COVID-19 způsobené koronavirem), aby se řídili doporučením Ministerstva zdravotnictví (více ZDE). 

Pokud někdo z ostatních fanoušků pociuje příznaky jako kašel, horečku či se necítí zdravotně úplně v pořádku, doporučujeme dnes raději na stadion nechodit. „Jde o preventivní opatření a doporučení, kterým chceme maximálně ochránit fanoušky na stadionu a vlastně i celý klub včetně hráčů. Věříme, že toto doporučení fanoušci přijmou a každý se rozhodne dle svého aktuálního stavu, zdraví je vždy prioritní,“ vysvětluje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Klub zároveň zajistí větší množství hygienických a dezinfekčních prostředků na toaletách a v blízkosti stánků s občerstvením.