Viktoriánské béčko bude tento víkend hrát již čtvrtý zápas na domácí půdě za sebou. V neděli v 10:30 v Luční vyzve Povltavskou FA.

A domácí prostředí jim nadmíru svědčí! Vždy ze všech tři posledních zápasů hraných na západě Čech bral tým Josefa Parláska všechny tři body! Naposledy viktoriáni rozstříleli Vltavín vysoko 4:2.

„Bylo to skvělé. Jsem rád, že jsme to zvládli a zápas se nám podařilo otočit. Celé mužstvo za tím šlo a povedlo se,“ zhodnotil utkání útočník Adam Vrba, kterému se v utkání podařilo zkompletovat čistý hattrick. „Jsem rád, že mi to tam po pěti zápasech bez gólu padlo. Pro útočníka je důležité dávat branky. Jeho práce se hodnotí hlavně podle toho. Kluci mi to krásně připravili,“ těší 21letého hráče.

A na vlastním hřišti se mají uskutečnit i další dva zápasy červenomodrých, dnes v neděli v Luční vyzvou Povltavskou FA, s níž se, stejně jako s Vltavínem, Viktorka dohodla na změně pořadatelství. 


S pražským celkem má naše rezerva velice dobrou bilanci, v rámci třetiligových bojů se s PFA utkala třikrát a ve všech případech ze vzájemného souboje vzešla jako vítěz! A ve prospěch Viktorky nahrává i aktuální forma nedělního soupeře. Mužstvo vedené trenérským duem Busta-Švejda má zatím v tomto ročníku na kontě jedinou výhru a je čtvrté od konce. Na druhé straně západočeský celek je díky třem vítězstvím v řadě třetí se ztrátou pouhých dvou bodů na první Admiru.




Na zápas je jednorázové vstupné 50 Kč, zdarma mohou přijít držitelé permanentních vstupenek 2022/2023, platebních karet FC Viktoria od ČSOB a samozřejmě ZTP a VIP partneři.