Do ostré fáze zimní přípravy podobně jako áčko pomalu ale jistě přechází i nᚠB tým. Ten se v lednu a únoru střetne se sedmi soupeři a absolvuje soustředění na jihu Čech.

První připravné utkání čeká tým Josefa Parláska už tuto sobotu v 11 hodin, kdy se v Luční střetnou s Rapidem Plzeň, tedy účastníkem krajského přeboru.

Další soupeř bude o stupeň kvalitnější, přesně o týden později bude na programu utkání s divizními Klatovy.

Následovat bude odjezd na soustředění v Písku, kde se viktoriáni utkají právě s Pískem, se kterým se střetávají ve třetí lize (na podzim jej na domácí půdě porazili 3:1).


Po pestré přípravě svěřence Josefa Parláska čeká boj o nejvyšší příčky třetí ligy.

Po návratu domů červenomodří vyzvou Zápy, které rovn잠hrají ČFL, ale druhou skupinu B, a hned poté vyrazí do zahraničí, konkrétně do Bavorska, kde změří síly s celkem SpVgg Greuther Fürth B, který působí v regionální německé lize.

Předposlední přátelské utkání se bude hrát s druholigovým týmem v Chrudimi a generálku Západočeši absolvují doma, kam přicestuje další účastník ČFL skupiny B Teplice B.

Zkraje sezóny už se znovu rozbíhá třetí liga, viktoriáni do ní vstoupí domácím soubojem se Sokolovem. A budou navazovat na velmi povedený podzim, jsou po něm totiž na čtvrtém místě tabulky se ztrátou pouhých dvou bodů na první rezervu Bohemky.


PROGRAM PŘÍPRAVY

14. 1. od 11:00 | FC Viktoria Plzeň B – SK Rapid Plzeň (Luční)
21. 1. od 11:00 | FC Viktoria Plzeň B – SK Klatovy (Luční)
26. 1. 18:00 | FC Písek – FC Viktoria Plzeň B (Písek)
4. 2. od 11:00 | FC Viktoria Plzeň B – SK Zápy (Luční / UMT)
11. 2. od 14:00 | SpVgg Greuther Fürth B – FC Viktoria Plzeň B (Fürth)
18. 2. od 12:00 | MFK Chrudim – FC Viktoria Plzeň B (Chrudim)
25. 2. od 11:00 | FC Viktoria Plzeň B – Teplice B (Luční)