B tým pod vedením trenéra Pavla Horvátha čeká v neděli těžká zkouška. Od 10:30 totiž v Luční ulici poměří síly s Táborskem, které je momentálně v čele ČFL Skupiny A.

Táborsko totiž v úvodních pěti kolech ztratilo jen jednou. Vyhrát dokázalo na hřišti Benešova (3:1) a Karlových Varů (3:0), doma si pak poradilo s Hostouní (4:1) a s Příbramí B (5:0). Neuspělo pouze na pražském Motorletu, kde po remíze 1:1 prohrálo 5:6 na penalty. Se skóre 16:3 a 13 získanými body tak vévodí ČFL Skupině A.

Nebezpečný je zejména francouzský útočník Martins Toutou Mpondo, který se trefil šestkrát a je nejlepším střelcem soutěže. Na druhém místě je pak s pěti zásahy jeho spoluhráč Zbyněk Musiol, tři góly dal Leoš Vozihnoj.

Soupeř to bude velmi náročný, a tak budou červenomodří v Luční ulici potřebovat vaši podporu. Jednotlivé vstupné znovu činí 50 Kč, zdarma pak mohou přijít permanentkáři, držitelé platebních karet ČSOB/FCVP, VIP vstupenek a samozřejmě také průkazů ZTP. Hrát se bude na hřišti číslo 1, parkování přímo v areálu není možné. Doporučujeme tady zaparkovat buď v Luční ulici, nebo u Doosan Areny.