Ve 4. kole ČFL skupiny A se viktoriánská rezerva utká s celkem FK Motorlet Praha. Zápas se hraje v Luční a výkop je stanoven na 10:30. „Budeme moc rádi, když nás přijdou fanoušci podpořit!“ říká trenér Parlásek.

Minulý týden se se svými svěřenci vrátil z Prahy - Kobylis, kde vyzvali Admiru, s prázdnou. Již v 15. minutě přitom díky trefě Tadeáše Pospíšila Plzeňané vedli. Tenké vedení bohužel tým, v němž nastoupili i někteří hráči áčka, jako Trusa nebo Kaša, bohužel do přestávky neuhájil. Tři minuty před odchodem do kabin totiž srovnal Zahálka.

Do druhého dějství tedy oba celky vstupovaly za vyrovnaného stavu, Viktorka ale šla v 63. minutě po vyloučení nyní již explzeňského Qoseho do deseti a soupeř toho v závěru zápasu plnohodnotně využil. Čtyři minuty před koncem řádné hrací doby se podruhé prosadil Zahálka a v nastavení ještě skóre na konečných 3:1 pro Admiru navýšil Čácha.

„Do 35 minuty jsme hráli dobře, dali jsme brzký gól a měli tři další tutovky, pak ale soupeř potrestal chybu v naší rozehrávce a následně jsme šli do oslabení, což utkání rozhodlo,“ hodnotil zápas zklamaný Josef Parlásek, který má se svým mužstvem na kontě jedno vítězství a dvě prohry - kromě Admiry si ho připsal i s Bohemians B.

Nyní budou mít Západočeši možnost svá zaváhání napravit s Motorletem. Ten si zatím ze tří odehraných zápasů odnesl šest bodů, když těsně 1:0 porazil karlovarskou Slavii a dvěma góly skolil béčko Bohemky. Jedinou prohru si klub založený v roce 1912 připsal proti nováčkovi z Přeštic.

„V minulé sezoně jsme ukázali, že nᚠtým má velkou sílu a já věřím, že se z těch dvou proher zvládneme oklepat a utkání s Motorletem zvládneme,“ uvedl Parlásek. „A budeme moc rádi, když nás v neděli do Luční přijdou fanoušci podpořit,“ uzavřel.


Na zápas je jednorázové vstupné 50 Kč, zdarma mohou přijít držitelé permanentních vstupenek 2022/2023, platebních karet FC Viktoria od ČSOB a samozřejmě ZTP a VIP partneři.