Svěřenci Karla Krejčího v prvním semifinále MOL Cupu podlehli Mladé Boleslavi na její půdě 0:1. Viktoria i kvůli zranění některých hráčů dnes nastoupila se značně obměněnou sestavou.

"Jsme v poločase semifinálového boje. Domácí dnes zvítězili zcela zaslouženě. Museli jsme hodně improvizovat při sestavování základní sestavy. Někteří hráči mají drobná zranění z posledních zápasů. Do toho nám ráno ulehl Ondra Vaněk. Ačkoliv to kluci odpracovali, tak kvalitu především v útočné fázi jsme neměli. V prvním poločase jsme přežili penaltu, do druhého dějství jsme zrychlili přechodovou fázi. Zásluhu na tom měl i příchod Kovaříka. Bohužel jsme ale pro soupeřovu branku nebyli takovým ohrožením. Domácí nás v závěru potrestali. Navíc měli hodně standardních situací," hodnotí utkání Karel Krejčí.

První zápas za první tým Vitkorie dnes odehrál mladý záložník juniorky Daniel Boček. "Boček hrál v neděli ještě utkání za juniorku v Ostravě. Kvůli Vaňkovo absenci tak dnes dostal šanci. Poločasové střídání nebylo vinou výkonu. První poločas si odpracoval dobře," hodnotí výkon mladíka Krejčí.

Velký zápas dnes čekal obránce Radima Řezníka. Ten nastoupil poprvé od konce listopadu 2014 v soutěžním zápase v základní sestavě. "Radim pro mě byl dnes příjemné překvapení. Jsem rád, že zápas odehrál. Před týdnem jsme se o tom nasazení již bavili. Dnes sehrál slušné utkání," říká trenér Viktorie.

Viktoria tak jde do odvety s cílem dohnat manko 0:1. "Výsledek nám dává stále šanci. Je to jen poločas, před domácím prostředím se o postup popereme. Budeme muset na určitých věcech zapracovat, ale věřím, že domácí fanoušky potěšíme postupem," uzavírá Karel Krejčí. 

Fotogalerie