Před měsícem uspořádala Viktorka první online autogramiádu, která měla u fanoušků obrovský úspěch. A proto ji teď v předadventním čase pro vás rádi zopakujeme! Níže se dozvíte, jakým způsobem pořídit skvělý viktoriánský dárek a ještě si jej nechat podepsat svým oblíbencem či rovnou celým týmem Viktorky.

AKTUALIZACE: Akce byla v pátek 27. listopadu v 16:36 ukončena po vyčerpání kapacity. Děkujeme!

Pořád ještě nevíte, co koupit někomu k Vánocům? Nebo chcete udělat radost sami sobě? Tak pro vás máme opět skvělou zprávu. Na eshopu právě teď spouštíme druhou online autogramiádu!

Pro ty z vás, kteří si do pátku 27. listopadu 18:00 zakoupí něco na eshopu, nabízíme znovu možnost nechat si daný předmět podepsat. K podpisovce jsme specifikovali konkrétní pravidla, která najdete na konci tohoto článku.

Koupit sobě nebo někomu dres, ročenku, tričko, kalendář, míč či další věci – vždy dobrý nápad. A nechat si to podepsat od viktoriána nebo celého týmu? To ještě přidá na hodnotě! Objednávejte do pátečních 18:00 na eshopu.

V souvislosti s akcí vás opět poprosíme o trpělivost, objednávky dorazí (či budou k vyzvednutí) o pár dní později, než jste zvyklí.

PRAVIDLA

  • do poznámky při zakoupení zboží uveďte, kterého hráče budete chtít na předmět podepsat, případně zda chcete podepsat celý tým 
  • u dresů a dalšího oblečení také ideálně uveďte, zda chcete podpis/y umístit na zadní či přední stranu
  • pokud chcete podpis od jednotlivce i s věnováním, je třeba uvést konkrétní znění věnování
  • celý tým podepíše pouze následující typy produktů: dresy, trička, mikiny, tílka, míče, ročenky, nástěnný kalendář*, prapory, sáčky na přezůvky, vlaječky, knížky, boxy na sešity
  • jednotlivci se ještě mohou podepsat na následující typy produktů: lahev na kolo, boty, termohrnky, box na svačinu, diáře, minidresy, chrániče
  • *nástěnný kalendář lze podepsat pouze na titulní straně
  • podpisová akce platí pouze pro věci zakoupené od vyhlášení akce do pátku 27. listopadu 18:00 a pro prvních 300 objednávek (v případě vyčerpání kapacity budeme informovat)

Tak co si necháte podepsat? Komu dopřejete skvělý vánoční dárek?

Nakupujte na eshopu ZDE!