Po úspěšné fotosoutěži #ValimeNaViden, v rámci utkání Rapid Vídeň – Viktoria Plzeň, připravil Západočeský klub pro své fanoušky soutěž v podobném duchu také pro domácí zápas červenomodrých s rakouským soupeřem. Během pěti dnů se přihlásilo více než 80 soutěžících a porotci Milan Petržela s Janem Baránkem tak měli opravdu těžký úkol s výběrem tří nejlepších fotek.

„Je vidět, že fanoušky takové soutěže baví. Vybrat z takového počtu fotek jen tři nejlepší bylo hodně náročné, protože každá fotografie byla nějakým způsobem originální,“ říká Jan Baránek. „Kovi s Hrošou vybírali ze stovky fotek, nám přišlo o dvacet méně. Takže jsem zklamaný. Ne, teď vážně. Chtěl bych poděkovat všem, kteří se zúčastnili. Na fotkách je vidět, že si fanoušci zápas užili a už na stadionu nebo ve svých domovech. Jen škoda, že jsme je nepotěšili výhrou,“ dodává s úsměvem Milan Petržela.

Autoři 3 nejlepších fotografií se mohou těšit na hodnotné ceny, mezi kterými nechybí podepsaný dres FC Viktorie Plzeň, nebo vstupenky na poslední utkání v základní skupině Evropské ligy s Villarrealem. Všechny fotografie zaslané do soutěže #ViktoriaVSrdci si je možné prohlédnout ve fotogalerii pod článkem.

1. místo

2. místo

3. místo

Fotogalerie