Tento víkend se pro Viktorku nesl ve znamení hattricků. Této gólové mety dosáhlo napříč pěti kategoriemi hned deset hráčů a hráček v modro-červeném dresu!

Ženy a dívky nasázely dohromady 48 gólů a nedostaly žádný

Největšího vítězství dosáhly mladší žákyně, jež přejely své vrstevnice z Roudnice nad Labem 30:0! Nejlépe se v utkání střelecky zadařilo Anetě Hrdličkové, která slavila hned šestkrát. Tři a více branek dalo do sítě Roudnice celkově nakonec šest hráček Viktorky!

I utkání starších žákyň s Trutnovem bylo plné branek. Na drtivém vítězství 13:0 se hattrickem podílela Natálie Gotthardtová.

Další ženou, která si připsala tři zářezy v jednom utkání byla Mirka Mrázová, která hattrickem sestřelila pražskou Duklu. Viktoriánské áčko nakonec zvítězilo 5:0. „Jsem moc rád, že ji mám v týmu,“ chválil 23letou kanonýrku trenér Daniel Prokop.

Činila se i chlapecká kategorie

Výhru U13 nad Aritmou řídil čtyřgólovým střeleckým počinem Jakub Kovařík. Jeho tým je zatím jednoznačně první bez ztráty bodu a s jedenáctibodovým náskokem na druhé místo.

Naší přehlídku hattricků uzavírá výkon Martina Lexy, jenž nasypal tři branky do sítě Hradce Králové. U14 tak nakonec zvládla utkání poměrem 5:3, a to i přestože dohrávala po vyloučení v deseti.