Online kvalifikace a o posledním víkendu uskutečněné semifinálové turnaje určily tvojice hráčů, které se na velikonoční svátky poperou o titul v letošním ročníku e:LIGY. Za Plzeň se o obhajuju titulu poperou T9Laky a Ondra17.

LukᚠPour alias T9Laky alias úřadující eFotbalista roku byl do Grandfinále nominován přímo za klub. Ondřej Šíma alias Ondra17 vzešel jako právě vítěz semifinálových turnajů.

Závěrečná část e:LIGY začíná již tento víkend a Viktorii Plzeň byly do skupiny nalosovány týmy FK Teplice, FC Baník Ostrava, Slezský FC Opava a MFK Karviná. Zápasy základních skupin jsou na programu v sobotu 3. dubna od 14:00, živý stream bude na kanálech e:LIGY (twitchfacebook), webu ČT Sport a v HBBTV po stisknutí červeného tlačítka.

V základní skupině se utká každý s každým a do play-off postoupí týmy z prvního a druhého místa tabulky. Každý duel ve skupinách i v play-off se bude skládat ze zápasu jednotlivých hráčů na tři vítězná utkání proti sobě v režimu A1vB1, A2vB2, A2vB1, A1vB2, A1vB1). V online režimu turnaje nelze zorganizovat původně slibované rozhodující páté zápasy 2v2, proto případný rozhodující pátý zápas každého duelu proti sobě sehrají „kapitáni“ obou týmů.

Vyřazovací fáze je na programu v neděli 4. dubna taktéž od 14:00 na stejných kanálech, finálový duel o mistrovskou trofej se odehraje v pondělí 5. dubna od 20:15 na kanálech e:LIGY a v přímém přenosu na ČT Sport.