Trojice fotbalistů TomᚠHořava, LukᚠHejda a Petr Bolek prodloužila smlouvu s Viktorií Plzeň o dva roky. „Všichni tři patří mezi důležité členy týmu a jsme velmi rádi, že jsme se domluvili na jejich dalším působení u nás,“ uvedl generální manažer týmu Adolf Šádek.

Stoper LukᚠHejda, středopolař TomᚠHořava i gólman Petr Bolek budou oblékat červenomodrý dres plzeňské Viktorie v dalších třech letech. Se západočeským klubem se dohodli na prodloužení kontraktu.

„Jsem velmi rád, že mohu moji další budoucnost spojovat právě s Viktorkou, tedy nejlepším klubem u nás. Jsem v Plzni maximálně spokojený a udělám vše proto, abychom sbírali úspěchy i v dalších sezonách,“ řekl po podpisu smlouvy TomᚠHořava. 

„Teď je naším společným snem pokusit se probojovat do Ligy mistrů. Chtěl bych znovu zažít atmosféru velkých zápasů s evropskými velkokluby,“ dodal záložník.

„Jsme velmi rádi, že všichni tři fotbalisté budou i nadále oblékat dres Viktorie. Patří mezi důležité členy týmu a dlouhodobě s nimi počítáme,“ řekl generální manažer klubu Adolf Šádek.

Chrien a Stratil na hostování

Ještě před odjezdem na soustředěné do Rakouska opustili kabinu další dva fotbalisté. Záložník Martin Chrien odehraje následující ligovou sezónu v prvoligovém slovenském klubu MFK Ružomberok, kam odchází na roční hostování.

Útočník LukᚠStratil bude hostovat v druholigovém Frýdku-Místku. „Cílem je, aby oba mladí hráči především pravidelně nastupovali a získávali cenné zkušenosti. Proto jsme jim domluvili zajímavé angažmá na hostování,“ okomentoval obě hostování Adolf Šádek.