Viktorka může opět hrát ligový fotbal! Velkou zásluhu na tom mají i všichni partneři Viktorie, kteří klub dlouhodobě podporují.

Viktorii Plzeň pojí s jejími partnery silné pouto. Právě partneři mají velkou zásluhu a jsou podepsáni pod všemi úspěchy, které jsme v posledních deseti letech společně zažili – slavili jsme mistrovské tituly, užívali si účasti v UEFA Champions League i téměř stovku zápasů v rámci fotbalové Evropy, zažili nepočítaně nádherných vítězství v domácích soutěžích.

Společnými silami se nyní snažíme překonat i soupeře, kterým je epidemie koronaviru, jež nás sužuje již více než půl roku. Primární snahou každé firmy je v tuto dobu především ochránit zdraví svých zaměstnanců a zajistit chod společnosti. Fotbalový klub není výjimkou. A právě v této nelehké době se ještě utužují naše vzájemné vztahy, vnímáme velmi intenzivně vaši podporu a jsme rádi, že můžeme nyní prohlásit – i díky vám jsme stále ve hře!

Klub se nyní rozhodl, že svým dlouhodobým partnerům poděkuje i veřejně. V nadcházejících dnech i týdnech budeme naše partnery prezentovat prostřednictvím klubových médií. Cílem je ukázat fanouškům i veřejnosti partnery, kteří dlouhodobě stojí za klubem a jsou nedílnou součástí velké viktoriánské rodiny.  

Věříme, že i toto drobné gesto udělá našim podporovatelům radost a bude pro ně odměnou za věrnost, kterou všem viktoriánům projevují.

I díky vám jsme stále ve hře. Děkujeme!