Již v sobotu vypukne Plzeňský jaro duelem Viktorky s Mladou Boleslaví (18:00, Doosan Arena). Přinášíme veškeré potřebné informace pro fanoušky. Atmosféra je na vás!

PLZEŇSKÝ JARO STARTUJE!

Měsíc přípravy je za námi. V sobotu jdeme znovu do boje, začíná Plzeňský jaro. Viktoriáni, my jsme připraveni, atmosféra je na Vás!

PRODEJ VSTUPENEK + VÝHODNÝCH BALÍČKŮ

V prodeji jsou jak jednotlivé vstupenky, tak i výhodné balíčky na první tři domácí duely (Mladá Boleslav, Zlín, Sparta). Rozhodně neváhejte a zajistěte si své místo, a jste u všech duelů s námi. Balíček si pořídíte ZDE. Online prodej balíčků končí v sobotu v 11:00. Zakoupit balíčky bude možné ještě od 12:00 ve Viktoria shopu, prodej se následně v 15:30 přesune na pokladny a bude ukončen se startem utkání. 

POČASÍ? OBJEDNANÉ 😊

Předpověď počasí hlásí příznivých 12 stupňů, na start Plzeňskýho jara ideální. Tak určitě dorazte na první domácí duel roku 2024!

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy ve 16:30. Otevřeny budou všechny vstupy. Prosíme fanoušky, aby přišli, pokud možno včas, zabráníte tak tvorbě front a můžete hráče podpořit hned při příchodu na rozcvičku (17:25).

ROZŠÍŘENÁ NABÍDKA TEPLÝCH NÁPOJŮ

Horký jablečný mošt nebo horká čokoláda se šlehačkou, čaj. Na tento duel na vás čeká rozšířená nabídka teplých nápojů, speciálně pro vás budou přidaný stánek na hlavní i protilehlé tribuně, k dispozici bude i roznos teplého nápoje.

VIKTORIA SHOP

Na startu Plzeňskýho jara si můžete pořídit i produkty ve speciální akci Viktoria shopu. K dispozici je zimní výprodej se slevami 20 – 60 % a speciální Valentýnská akce. Při nákupu párových věcí dostane slevu 20 % na celý nákup. Viktoria shop bude v sobotu otevřený od 12:00, před zápasem pak budou k dispozici i stánky v Pallově ulici a na hlavní tribuně.

PERMANENTKÁŘI

Naši nejvěrnější fanoušci z řad permanenkářů mají svá místa jistá a o nic se starat nemusejí. „Věříme, že dorazíte všichni a nenecháte si tento zápas ujít,“ vzkazuje kapitán týmu LukᚠHejda. Pokud z jakéhokoli důvodu nemůžete, lze nabídnout své místo ostatním prostřednictvím systému Nabídni své místo.

ŽÁCI Z PARTNERSKÝCH ZŠ

Jako dárek k pololetnímu vysvědčení obdrželo přes 9000 žáků v rámci projektu Viktorka do škol voucher na 1+1 vstupenku zdarma. Využít ji mohou již nyní v sobotu na zápas s Mladou Boleslaví, případně na další domácí duel se Zlínem (sobota, 24. února). Neseďte doma a přijďte mezi ostatní viktoriány užít si společně skvělou atmosféru Doosan Areny, těšíme se na vás!

PŘÍSPĚVEK NA CHOREO

Novinkou jsou tři polepené sběrné nádoby, do kterých můžete vhodit použitý vratný kelímek a přispějete tak touto částku Sektoru P na tvorbu choreí. Nádoby budou rozmístěné po stadionu a výrazně označené. Fanoušci ze Sektoru P dopředu děkují za všechny příspěvky. 

MAGAZÍN VIKTORIÁN

Magazín Viktorián je v nové sezoně pouze v online podobě. Permanentkáři jej dostanou v den zápasu vždy do svých emailů, k dispozici bude samozřejmě i na webu.

POLOČASOVÁ SOUT̎ S DOOSAN ŠKODA POWER

Tři vylosovaní fanoušci si opět o poločase zakopou o ceny přímo na branku v Doosan Areně.

Kde seženu magazín Viktorián?

• Permanentkáři jej obdrží v den zápasu do svých emailů

• Před utkáním bude na webu FCVP

• Po stadionu jsou rozmístěny QR kódy, jejíchž načtením si magazín otevřete

Jak se registrovat do poločasové soutěže?

1. Otevřete si zápasový magazín Viktorián

2. Na stránce k soutěži se registrujete přes QR kód či link (uvedete jméno, umístění vstupenky či číslo permanentky)

3. Ve 40. minutě zápasu moderátoři oznámí jména třech soutěžících

4. O přestávce střílíte na branku o ceny od našeho generálního partnera Doosan Škoda Power.

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.

PIVOVARSKÁ LÁVKA

V sobotu nebude uzavřena.