Další velký zápas v Doosan Areně je tady. Na Viktorii Plzeň čeká v úterý večer důležitá odveta 3. předkola Ligy mistrů proti Tiraspolu, do které jde domácí tým ve slibné pozici po výhře 2:1 v prvním duelu. Prosíme, věnujte pozornost veškerým informacím před tímto utkáním, včetně fanouškovské „červené“ výzvy!

VIKTORIÁNSKÁ VÝZVA
VŠICHNI V ČERVENÉM – tak zní výzva fanoušků Viktorie! Na západočeský klub čeká další velký večer v Evropě a kotelníci chtějí, aby byl stadion co nejvíce naladěn na stejnou notu. Prosíme tedy všechny z vás, pokud možno, abyste do Doosan Areny přišli v červeném oblečení.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY
Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy v 17:30. Otevřeny budou všechny vstupy. Prosíme fanoušky, aby přišli, pokud možno včas, zabráníte tak tvorbě front.

ŘEKNĚME NE RASISMU!
Kromě fanouškovské výzvy má pro vás vzkaz i FC Viktoria Plzeň: Odmítněme rasismus a fanděme slušně. Je jedno, odkud jste. Dohromady jsme totiž Viktorka – jeden tým. Děkujeme!

VIKTORIA SHOP
Fanshop pro vás bude otevřený už od 9:00. K dispozici před utkáním i během něj budou i tradiční stánky v Pallově ulici či na hlavní tribuně. Nově bude přidaný ještě jeden stánek navíc přímo naproti Viktoria shopu. Otevřeno bude i po zápase, tak se stavte!

VSTUPENKY NA BRNO
Lístky na další domácí zápas FORTUNA:LIGY jsou již v prodeji, do středy 10. srpna v rámci první vlny za zvýhodněné ceny. Přímo na stadionu si je v den utkání se Šeriffem budete moct pořídit ve Viktoria shopu od 9:00 a následně v ticket pointu 2,5 hodiny před výkopem duelu s Tiraspolem, tedy od 16:30.

MAGAZÍN VIKTORIÁN
Nejnovější magazín Viktorián, který obsahuje třeba zajímavý článek o viktoriánském tažení Evropou, naleznete na tradičních místech a opět budeme soutěžit o ceny. Cena magazínu je 29 Kč.

PIVOVARSKÁ LÁVKA
Lávka v den zápasu uzavřena nebude.

PARKOVÁNÍ
Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.