Ve čtvrtek 17. srpna odehrají viktoriáni na Maltě odvetu třetího předkola Evropské konferenční ligy proti Gziře United FC. Vstupenky na venkovní utkání jsou v prodeji online.

Viktoriáni zvládli domácí úvodní utkání třetího předkola Evropské konferenční ligy proti Gziře a jednoznačně zvítězili po brankách Buchy, Durosinmiho, Šulce a Kopice 4:0. Do odvety tak mají velmi dobrý odrážecí můstek.  

„Ve sportu není nic definitivní. Jdeme do toho s pokorou, protože soupeř se bude chtít vytáhnout. Vybojovali jsme si do odvety dobrý náskok, ale je tady český koeficient a publikum. To je samozřejmě taky potřeba zohledňovat. Určitě tam pojedeme s tím, že chceme znovu uspět,“ říká před odvetou trenér Miroslav Koubek.

Vstupenky na zápas do sektoru pro viktoriánské fanoušky bude možné zakoupit pouze online na odkazu ZDE. Cena vstupenky je 20 Euro za jeden lístek a je možné je zakoupit jen do sektoru West C (viz plánek stadionu). Před nákupem vstupenky se musí každý kupující zaregistrovat zvl᚝, zadat své jméno, příjmení a číslo cestovního dokladu.