Doosan Arena přivítá závěrečný slavnostní ligový duel, po kterém propuknou velkolepé mistrovské oslavy. Na Štruncovy sady dorazí ostravský Baník a společně tak znovu zažijeme ,,To památné odpoledne”. Na všechny, kteří se do Doosan Areny chystají se těšíme a prosíme, věnujte pozornost následujícím informacím, především pak harmonogramu oslav a bezpečnostním opatřením pro tento zápas.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Doosan Arena bude otevřena 90 minut před zápasem, tedy ve 15:30. Otevřeny budou všechny vstupy.

VSTUPENKY/PERMANENTKY

Permanentkáři EXTRA mají vstup na utkání zajištěný skrze jejich kartu. 

V den zápasu bude možné zakoupit lístky na Limbovo finále. Ty se budou prodávat nejprve od 13:00 na pokladnách před stadionem.

Stávající držitelé permatentek si mohou od 13 hodin na pokladnách pořídit tu Nejlepší permanentku na novou sezonu. 

BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ

Z bezpečnostních důvodů nebude možné volně procházet kolem celého stadionu. Sektor hostů bude uzavřen ochrannými ploty, na protilehlou tribunu je tedy zapotřebí projít kolem severní tribuny (u fanshopu). Děkujeme za pochopení a respektování těchto omezení. 

VIKTORIA SHOP

Fanshop pro vás bude v zápasový den otevřený od 11 hodin. K dispozici před utkáním i během něj budou i tradiční stánky v Pallově ulici či na hlavní tribuně. Zakoupit bude možné již i některé produkty z mistrovské kolekce (např. šály či čepice). V prodeji jsou limitované produkty Limbova finále. Více ZDE.

MAGAZÍN VIKTORIÁN

Rovněž jsme pro Vás připravili další číslo našeho zápasového magazínu Viktorián. Jeho hlavním tahákem je tentokrát velký rozhovor s Jeanem-Davidem Beauguelem. Pořídíte si jej na tradičních místech. Opět budeme soutěžit o ceny.

PIVOVARSKÁ LÁVKA

Lávka bude v den zápasu od 14 hodin z bezpečnostních důvodů uzavřena.

RODINNÁ TRIBUNA

Rodinná tribuna Hitrádia FM Plus je v provozu! Využít můžete zvláštní speciální vchod H, připraveny budou soutěže o ceny, fotbálek i fotostěna.

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.

OBČERSTVENÍ

Otevřené budou všechny stánky společně se třemi speciálními výčepy a jedním mobilním stánkem v sektoru R5 (viz mapa stadionu), tak přijďte na tradiční klobásku!

SLAVNOSTNÍ CEREMONIÁL 

Bezprostředně po utkání budeme na ploše Doosan Areny připravovat slavnostní ceremoniál k převzetí poháru. Žádáme fanoušky, aby bezprostředně po finálním hvizdu vydrželi několik minut na svých místech a nechali nás vše připravit. Následně budou moci, stejně jako byli zvyklí při předchozích titulech, přihlížet ceremoniálu přímo z hrací plochy. 

Zároveň vás žádáme, aby nedocházelo k poškození trávníku a stadionu, protože nás v úterý čeká rozlučkový zápas Davida Limberského, na který se všichni těšíme. 

OSLAVY NA NÁMĚSTÍ

Celé oslavy vyvrcholí na Náměstí Republiky, kam tým zamíří okolo půl deváté. Připraven je zde pro vás program již od 16:00, kdy budete moci živě na velkoplošné obrazovce sledovat samotný zápas. S příjezdem týmu (cca 20:30) je nachystaná celá řada překvapení. Máte se rozhodně na co těšit!

PIVO OD GAMBRINUSU ZDARMA

Na náměstí pro vás bude nachystáno speciální poděkování od našeho partnera Gambrinus, který pro vás připravil 7500 piv zdarma. Obdržíte ho ve stáncích na základě předložení vstupenky / permanentky. Akce na pivo zdarma bude odstartována pokynem moderátora cca v 19:30.