Po 9 letech zpátky do Mnichova! Čtvrtá viktoriánská cesta Ligou mistrů pokračuje v úterý večer právě v bavorském městě, kde Západočeši hráli i svou historicky druhou skupinovou fázi v milionářské soutěži. Cestující fanoušci do nedaleké metropole, věnujte, prosím, pozornost tomuto článku.

Otevření stadionu

Mnichovská arena se fanouškům otevře dvě a půl hodiny před utkáním, tedy v 16:45.

Vstup na stadion

Pro fanoušky mířící do plzeňských sektorů P a N vyznačených čísly 339-347 je připraven speciální vchod pro hostující příznivce, který můžete vidět v plánku níže. V plánku je rovněž vyznačeno, kudy se do sektoru dostanete, pokud přijedete ke stadionu metrem z centra Mnichova. Žádáme všechny fanoušky, aby využili do výše uvedených sektorů právě tento vstup.

Cestující metrem se vstupenkami do sektoru hostů nebudou vpuštěni na promenádu před stadionem u jižního vchodu!

Parkování
Pro hostující fanoušky je připraveno parkoviště ihned u vstupu do sektoru, vše je znázorněno na obrázku (Parking P Guests). Parkovat zde mohou jak osobní auta, tak autobusy. 

Osobní auta - parkování stojí 10 euro a je nutné zaregistrovat SPZ auta. To lze udělat dopředu přes aplikaci Allianz Arena App nebo online zde . Registrovat SPZ lze rovněž na místě u vchodu do stadionu. Aby se zamezilo frontám po utkání, doporučujeme zaplatit ještě před ním.

Autobusy - rovněž parkoviště P Guests a poplatek je 25 euro. V den utkání je k dispozici od 9:30.

Minivany - vozidla vyšší než 2 metry (minibusy, atd.) parku na místech určených pro autobusy za 15 euro.

ZTP - parkují na základě předchozí rezervace na parkovišti P1, která otevírá v 8:00. Vchod je pak č.1.

Co je na stadionu zakázáno?

Stejně jako na všech stadionech platí návštěvní řád stadionu. 

Dovnitř nebudou vpuštěni opilí fanoušci. Na stadionu, včetně tribun a vnitřních útrob, je přísně zakázáno kouřit. FC Bayern Mnichov zakazuje jakékoliv používání pyrotechniky v prostorech stadionu. Striktně zakázáno je stání na schodištích.

Upozorňujeme, že dovnitř stadionu je možné vnést malý batoh do velikosti A4, ostatní nebudou vpuštěny. Samozřejmě platí i zákaz vnášení nápojů, lahví, atd. Povoleno je přinést si malou power banku do 100 g.

Další věci, které do Allianz Areny nepatří, jsou znázorněny na obrázku. 

 

Občerstvení

Na stáních s občerstvením nelze platit v hotovosti, je zde využíván bezhotovostní systém, tedy placení například kartou. Více informací k placení přímo na stadionu naleznete zde. Upozorňujeme, že oproti minulosti již nefunguje placení přes Arena Card.

Nápoje jsou podávány ve vratných kelímcích (záloha 2 eura).

Kompletní informace pro fanoušky naleznete v následujícím dokumentu ZDE. 

Přejeme všem fanouškům šastnou cestu do Mnichova, věříme, že si zápas užijete a budete oporou pro nᚠtým!