Ještě před odjezdem do Mnichova nás čeká výjezd do Prahy, kde v sobotu v 16 hodin vyzveme Bohemku. Přinášíme informace pro všechny viktoriány, kteří se na výjezd do Ďolíčku chystají.

Pokud chcete své oblíbence podpořit, můžete si pořídit vstupenky do hostujícího sektoru, které jsou právě v prodeji. Pro fanoušky Viktorie je vyhrazen hostující sektor, který je umístěn na Východní tribuně jakožto sektor „D“ a vstupovat je do něj možné z ulice Sportovní vchodem č. 2 (viz. mapa).

Na stadionu je samozřejmě potřeba dodržovat návštěvní řád, pro který platí přísný zákaz používání pyrotechniky. Celý návštěvní řád si můžete přečíst ZDE. 

VSTUPENKY DO SEKTORU HOSTŮ

Fanoušci si je mohou do pátečních 17 hodin zakoupit v našem Viktoria shopu za zlevněnou cenu 170 Kč. Pokud se všechny lístky nevyprodají, bude možné si je zakoupit v den utkání na pokladně u sektoru hostů (sektor D) za cenu 200 Kč. Pokladny v Ďolíčku otevírají 60 minut před výkopem, tedy v 15 hodin.

Viktoriáni, podpořte naše borce tím, že jim vytvoříte fantastickou kulisu, která nás dotáhne za vítězstvím! Těšíme se na vás a přejeme vám šastnou cestu.