Již ve čtvrtek od 19:00 je před námi další evropský duel, tentokrát proti maltskému týmu Gzira United FC. Přinášíme veškeré informace pro fanoušky. Po předložení vstupenky budete mít například 20% slevu na veškeré klubové šály.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy v 17:30. Otevřeny budou všechny vstupy. Prosíme fanoušky, aby přišli, pokud možno včas, zabráníte tak tvorbě front.

VSTUPENKY

Jsou stále v prodeji! Viktoriáni, neváhejte a pořiďte si je hned teď online. Pojďme hráčům připravit skvělou podporu tak, jak to umíte!

DRESS CODE

Fanoušci ze Sektoru P vyzývají, aby všichni dorazili jednotně v dresu nebo červené barvě.

VIKTORIA SHOP - speciální nabídka

Fanshop pro vás bude otevřený po celý den od 9:00 i během utkání. Zakoupit si můžete například nové viktoriánské dresy či vycházkovou kolekci od Macronu. Před utkáním i během něj bude k dispozici i tradiční stánky v Pallově ulici i na hlavní tribuně. K dispozici jsou i plakáty, hráčské karty či speciální půlená šála pro tento duel. Po předložení vstupenky na duel FCVP – Gzira máte nárok na speciální slevu 20% na všechny klubové šály!

NE RASISMU!

Stejně jako v předchozích sezonách nebudou na našem stadionu tolerovány jakékoli projevy rasismu či jakékoli nesnášenlivosti. Viktoriáni, my fandíme slušně a dokážeme vytvořit týmu skvělou podporu v duchu fair play!

MAGAZÍN VIKTORIÁN

Magazín Viktorián bude opět v online podobě. Permanentkáři jej dostanou v den zápasu vždy do svých emailů, k dispozici bude před samotným zápasem na webu. Co v něm najdete? Rozhovor se Sampsonem Dwehem, představení našeho soupeře a další novinky.

PIVOVARSKÁ LÁVKA

Do 17:30 je možné projít přes nádvoří pivovaru, a naopak od lávky k historické bráně. V 17:30 se pak lávka obousměrně uzavře.

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka (do vyčerpání kapacity) či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.