V neděli 28. října v 15:00 sehraje Viktoria Plzeň další duel FORTUNA:LIGY. Na svém stadionu přivítá poslední Slovácko. Utkání bude mít slavnostní punc, připomeneme si totiž 100 let od vzniku Československa!

Při příležitosti oslav vzniku republiky nachystala Viktoria ve spolupráci s Ligovou fotbalovou asociací slavnostní program. „Před utkáním se v Doosan Areně bude hrát státní hymna, na ploše bude státní vlajka, realizační tým bude mít na oblečení speciální stuhy s trikolórou,“ vyjmenovává některé speciální prvky mluvčí klubu Václav Hanzlík. Při nástupu hráčů budou na ploše kromě českých vlajek i vlajky města Plzně. Tyto prapory včetně klubových vlajek po zápase ponesou i zástupci mládežnických kategorií v průvodu, který se chystá na 18:00 napříč městem a vyvrcholí na náměstí Republiky. Speciální choreo si připravili i fanoušci Viktorie.

Brány stadionu se otevřou opět 90 minut před výkopem, to znamená ve 13:30. Doprovodný program začne zhruba 50 minut před utkáním prvním vstupem moderátorů, všem fanouškům tedy doporučujeme přijít s dostatečným předstihem. Pivovarská lávka uzavřená nebude.

Jelikož nedělní utkání zatím není vyprodané, fanoušci si mohou vstupenky pořizovat ještě v sobotu na prodejních místech Plzeňské vstupenky či online na webu Plzeňské vstupenky (ZDE), případně pak v den zápasu také ve Štruncových sadech od 9:00 do 12:30 ve fanshopu a posléze na pokladnách.

Současně budou v prodeji také vstupenky na osmifinálový zápas MOL Cupu proti Baníku Ostrava, který Doosan Arena hostí ve středu 31. října od 17:30, nebo na nadcházející domácí ligové utkání s Příbramí.

Vstupenky na všechny tři zápasy budou v prodeji na speciální pokladně jak u severní věže, tak u jižní věže.

SCHÉMA POKLADEN (po rozkliknutí se zvětší)

Ve fanshopu či na ostatních dobíjecích místech Plzeňské karty si viktoriáni opět mohou dobíjet své chytré permanentky, díky kterým následně mohou platit na stadionu za občerstvení, parkovné v PD Rychtářka, ve fanshopi či v MHD.

V okolí stadionu znovu bude k dostání vydání magazínu Viktorián, tentokráte ve speciální bílé barvě s trikolórou. Mimo spousty zajímavého materiálu v něm najdete exkluzivní rozhovor se záložníkem Romanem Procházkou. Zakoupit si ho můžete v okolí stadionu či ve fanshopu, kde je stále v prodeji také kolekce předmětů pod značkou UEFA Champions League, která se opět rozšířila o některé předměty!

Zakoupit si také můžete unikátní model Doosan Areny, který je vytvořený včetně nejmenších detailů a nejbližšího okolí stadionu v měřítku 1:1000. Každý model je navíc osazen LED diodami, lze tak navodit atmosféru večerních zápasů ve Štruncových sadech. Všechny jsou vyráběny ručně a tak je každý kus naprosto jedinečný.