Dlouho očekávané Superfinále CZC.cz iSport ligy je za námi! Laky odešel poprvé v sezoně poražen, když vypadl v semifinále, viktoriánskou vlajku ale podržel JamesBony, který se dostal do finále z druhé strany pavouka a nakonec zvítězil! Do turnaje zasáhli i zbývající hráči FCVP eSport týmu.

Superfinále CZC.cz iSport ligy bylo vyvrcholením celé sezony jedné z nejprestižnějších tuzemských sérií turnajů. Do čtyř skupin se vešlo jen 16 nejlepších, mezi nimiž nechyběl ani jeden člen plzeňského týmu. Hned dva naši hráči se pak umístili na stupních vítězů, přičemž JamesBony28 dokázal ve finále s dotací prize money 100 000 Kč porazit zástupce Bohemians 1905 Castera!

1. místo – JamesBony28

Nejlepším viktoriánem na superfinálovém turnaji byl JamesBony, který dokázal projít skupinou B bez zaváhání. Poradil si i s The Johnym ze sparanského esportového týmu a v posledním kole porazil i spoluhráče Pikeje, kterému tímto výsledkem bohužel překazil postupové plány. Ani v play off nenašel přemožitele a v samotném finále pak dokázal porazit Castera z Bohemians.

3. místo – T9Laky

Bez větších potíží prošel skupinou i hlavní favorit turnaje. Ve čtvrtfinále následně Laky narazil na svého soupeře z posledního offline finále Serona, reprezentujícího FK Teplice. Toho dokázal vyřadit a dobře rozehraný měl i semifinálový souboj s Casterem, ten ale smolně prohrál brankou z nastaveného času prodloužení rozhodujícího utkání. V souboji o bronz už ale opět úřadoval a i na posledním turnaji ročníku tak skončil mezi TOP 3.

Pikej

Pikej zůstal ve skupině B na čtvrtém nepostupovém místě, přestože až do konce bojoval o postup, po úvodní prohře a následné remíze se utkal s JamesemBonym v utkání, které potřeboval vyhrát, na týmového kolegu ale tentokráte nestačil.

Typci

Ve skupině D s Lakym se objevil i čtvrtý člen viktoriánského týmu Typci. Tomu se ale nepodařilo ve skupině bodovat a podobně jako Pikej tak skončil na čtvrté příčce.