Další ligový zápas míří do Plzně a jedná se o ten poslední v letošním roce! V domácím utkání se v tabulce aktuálně první viktoriáni utkají se Zbrojovkou Brno, která přijede na západ Čech po dvou letech. Hraje se ve středu od 17 hodin. Prosíme, věnujte pozornost veškerým informacím před tímto utkáním.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY
Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy v 15:30. Otevřeny budou všechny vstupy. Prosíme fanoušky, aby přišli, pokud možno včas, zabráníte tak tvorbě front.

VIKTORIA SHOP
Fanshop pro vás bude otevřený už od 9:00. K dispozici před utkáním i během něj budou i tradiční stánky v Pallově ulici či na hlavní tribuně. Otevřeno bude i po zápase, tak se stavte!

VSTUPENKY
Vstupenky zakoupené na původní termín zůstávají v platnosti. Lístky na zápas se Zbrojovkou budou v prodeji také před zápasem. Zakoupit si je můžete ve Viktoria shopu, na prodejních místech Plzeňské vstupenky či ONLINE. Samotné poklady za severní věží (tzv. Ticketpoint) Doosan Areny se otevřou tři hodiny před utkáním (14:00) a prodej lístků se poté přesune právě na ně. 

RODINNÁ TRIBUNA HITRÁDIA FM PLUS
Na středečním utkání nebude chybět ani tradiční rodinná tribuna Hitrádia FM Plus. Ta opět nabídne bohatý program pro vás i vaše ratolesti.

PIVOVARSKÁ LÁVKA
Lávka bude v den zápasu otevřena, a tak můžete volně využít příchodu skrze ní. Ploty u sektoru hostů budou uzavřeny v 15:30, stadion tedy není okolo průchozí a na protilehlou tribunu prosíme využijte cestu kolem severní věže stadionu. 

PARKOVÁNÍ 
Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.

Přijďte se rozloučit s našimi hráči v posledním zápase letošního povedeného roku 2022, těšíme se na vás!