Hodnocení hlavního trenéra Miroslava Koubka po zápase čtvrtého kola FORTUNA:LIGY proti Dynamu České Budějovice.

<p>Pane trenére, Dynamu jsme dali pět gólů, jste spokojen?

S utkáním jsem určitě spokojený, dali jsme pět branek. Do utkání jsme dobře vstoupili, dostali jsme se do dvoubrankového vedení. Utkání jsme si opět zkomplikovali podobně jako proti Baníku na konci prvního poločasu. Trochu jsme zkoprněli, v šatně jsme si něco řekli a strašně nám pomohl třetí gól. Vytvořili jsme si i další šance, mám radost z herního projevu.

Pavel Šulc dal dnes hattrick, navíc svůj první ve FORTUNA:LIZE, jak jste s jeho výkonem spokojený?

Mám radost z celého vývoje Pavla Šulce. Po návratu z jednadvacítky se musel dát trochu do pořádku. Akceptoval to a rozjel se do skvělých výkonů. Dnes nám ukazuje svůj potenciál.

Vypadá to, že se Vám povedl ve středu pole nový tandem Bucha – Šulc, je to dvojice, na které se dá stavět?

Na hřišti si spolu rozumí, což dneska potvrdili. Jsou to technicky skvěle připravení hráči a vytvořili dnes spoustu šancí.

4 zápasy, 4 penalty, co na to říkáte?

Proti Budějovicím to bylo, protože jsme ke konci prvního poločasu udělali zbytečný aut. Soupeř se z toho dostal do centru a my jsme měli ruku trochu dál od těla. Určitě to nevyplývá z toho, že bychom něco nezvládali nebo bychom hráli až příliš tvrdě.

Ibrahim Traoré dnes otevřel skóre trochu netradičně, jak je pro tým důležitý?

Ibrahim uplatnil své zkušenosti, myšlení a přehled na hřišti. Je to velmi dobrý hráč. Skvěle čte hru a má dobrý pohyb mezi vápny. Dokáže přispět do útočné fáze, není to jen defenzivní hráč a jsem rád, že takového hráče máme.